Χαμός με Μπαλοτέλι

18:11 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο «Σαν Σίρο» με τους οπαδούς και τους παίκτες λόγω της νέας γκέλας, ο Μπαλοτέλι έγραψε στο twitter ότι «αυτό είναι το τέλος». Αυτό προκάλεσε την Κυριακή πολλές συζητήσεις στην Ιταλία, με τον διεθνή επιθετικό να επανέρχεται και να γράφει «forza Milan». Αφού το έγραψε αυτό, πάντως, άργησε να πάει στην προπόνηση...

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα τη Δευτέρα καθώς ο Super Mario άργησε ξανά,

για 20 λεπτά, να εμφανιστεί στο Μιλανέλο, στο οποίο βρισκόταν η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι αλλά όχι ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Με δεδομένα τα σενάρια για πώληση το προσεχές καλοκαίρι -με απόφαση της Μπάρμπαρα- όλων των παικτών που εκπροσωπεί ο Μίνο Ραϊόλα, ο ιταλικός Τύπος δεν ήθελε και πολύ για να αρχίσει τα δημοσιεύματα για τάσεις φυγής, μέχρι να επέμβει ο Γκαλιάνι.

«Ο Μπαλοτέλι θα παραμείνει στη Μίλαν 101%», δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Ροσονέρι, για τον οποίο πάντως υπάρχουν νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ως το τέλος Δεκεμβρίου από τον σύλλογο καθώς η Μπάρμπαρα θέλει να αρχίσει από τώρα εκκαθάριση.

Η κόρη του Σίλβιο, μάλιστα, μίλησε στην ομάδα μετά την προπόνηση της Δευτέρας και τους ξεκαθάρισε πως «πρέπει να κάνετε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα