Χάνεται το Europa League για την Γκλάντμπαχ

18:41 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 29η αγωνιστική

Στουτγάρδη-Γκλάντμπαχ 2-0
Γήπεδο: Mercedes Benz Arena
Την ευκαιρία να μπει γερά στην μάχη της διεκδικήσης ενός εισιτηρίου για το Europa League έχασε η Γκλάντμπαχ καθώς ηττήθηκε 2-0 από την Στουτγάρδη.
Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε έξι λεπτά όταν, αρχικά,

στο 28ο λεπτό ο Ντομίνγκεζ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 και στο 34ο λεπτό ο Γκέντνερ "καθάρισε" το παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Στουτγάρδη: Ούλριχ, Σακάι, Ρούντιγκερ, Νιντερμέιερ, Μολινάρο, Γκέντνερ, Μπόκα (85' Κβιστ), Χάρνικ (72' Οκαζάκι), Μαξίμ, Τραορέ, Ιμπίσεβιτς (80' Μακέντα)
Γκλάντμπαχ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Μπρούερς, Ντομίνγκεζ, Βεντ, Νορντβέιντ (12' Ξάκα), Μαρξ (74' Εμλαπά), Σιγκέρσι, Αράνγκο, Χέρμαν, Ντε Γιόνγκ (70' Χάνκε)

Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0
Γήπεδο: SGL Arena

Ζωντανή στην μάχη της παραμονής στην Bundesliga έμεινε η Άουγκσμπουργκ που πήρε σπουδαία νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο 21χρονος Νοτιοκορεάτης Τζι Γουόν που πέτυχε και τα δυο γκολ αρχικά στο 27ο λεπτό και στην συνέχεια στο 55ο λεπτό όταν και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Πλέον η Άουγκσμπουργκ μπορεί να ελπίζει σε παραμονή χωρίς να μπει στην διαδικασία των μπαράζ καθώς απέχει τρεις βαθμούς από την 15η θέση ενώ από την άλλη μεριά η Άιντραχτ αυτή ήταν η 3η ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και παρότι μένει σε τροχιά Europa League εξακολουθεί να νιώθει την ανάσα της Γκλάντμπαχ.

Άουγκσμπουργκ: Μάνινγκερ, Φερχό, Κάλσεν Μπράκερ, Κλαβάν, Όστρολεκ, Μπάιερ, Χαν, Μόραβεκ (87' Ντε Γιόνγκ), Τζι Γουόν, Βέρνερ (68' Φογκτ), Μέλντερς (79' Ορλ)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Νικόλοφ, Γιούνγκ, Ζαμπράνο, Άντερσον, Οσίπκα, Σβέγκλερ, Ρόντε, Άιγκνερ, Μέιερ (30' Σελόζι), Ινούι, Λάκιτς (45' Ματμούρ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα