«Χαρακίρι» για Ατρόμητο

22:31 2/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ - 6η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Κάκος

Ιστορική ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Champions League έχασε ο Ατρόμητος που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα "δίνοντας" έτσι το εισιτήριο στον ΠΑΟΚ.

Μέτριο το πρώτο μέρος με τον Ατρόμητο να είναι σαφώς καλύτερος. Απείλησε στο 8' με σουτ του Ναπολεόνι και στο 20' έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Ιγκλέσιας από κοντά πλάσαρε άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σουμπίνιο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαντή ενώ στο 27' ο Αστέρας λίγο έλειψε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γιαλούση. Ο Πίτου Γκαρσία είχε ένα καλό σουτ στο 33' με τον Κάφα να "απαντά" τρία λεπτά μετά.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Στο 55' ο Σουμπίνιο δεν κατάφερε να πλασάρει τον Μπαντή ο οποίος του "είπε" όχι και στο 63'. Ο Ουντόυζι στο 70' βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Αστέρας έμεινε με δέκα όταν ο Σανκαρέ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με παίκτη παραπάνω ο Ατρόμητος πίεσε. Στο 86' ο Ναπολεόνι βγήκε μόνος του με τον Μπαντή αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει λανθασμένα τη σημαία. Ο Ναπολεόνι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το σουτ αλλά η άμυνα του Αστέρα έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (70'Καραγκούνης), Ουντότζι (84'Καραμάνος), Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Αλβάρες (73'Λέντσε), Ουσέρο, Κάφα (51'Καλατζής), Περόνε, Ράγιος, Ρούσσης, Ντε Μπλάσις (65'Ναβάρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα