«Χαρούμενοι που εκπροσωπούμε την Επαρχία»

19:13 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

O Φιλαθλητικός, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Φάιναλ Φορ της Σαντορίνης τόνισε πως η ομάδας της Λάρισας είναι χαρούμενη που βρίσκεται σε έναν τέτοιο μεγάλο θεσμό.

Αναλυτικά:

H αρχηγός του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, Άννα Κεραμίδα είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρισκόμαστε σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Κάναμε μία πάρα πολύ καλή πορεία και φτάσαμε μέχρι και την οκτάδα όπου χάσαμε. Δυστυχώς όμως, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να είναι εδώ

και είμαστε εμείς στη θέση του και ευχαριστούμε τη διοίκηση που μας έδωσε την ευκαιρία».

Ο τεχνικός του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, Λάμπρος Πράππας σχολίασε: «Θέλω κι εγώ να εκφράσω τη χαρά μου που είμαστε εδώ. Εγώ είμαι μόνο ένα μήνα προπονητής στην ομάδα και θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον προηγούμενο προπονητή, τον κύριο Παπαδημητρίου που έφτασε την ομάδα στους 8. Σε ένα νησί που ερχόμαστε για διακοπές, δεν πίστευα ποτέ πως θα έρθω και θα είμαι μαζί με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ηρακλή Κηφισιάς. Η ομάδα μας είναι μικρής δυναμικότητας, αλλά θα βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι στη γιορτή αυτή. Είμαι χαρούμενος επιπλέον που είμαστε από την επαρχία, γιατί η επαρχία έχει δώσει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και το αξίζει να είναι εδώ. Επίσης, είναι ευχάριστο που είμαστε σε ένα νησί, το οποίο δίνει πολλά σε αυτή τη διοργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα