«Χαρούμενοι που περιμένουμε την κλήρωση»

17:37 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 5 Μαΐου είναι προγραμματισμένη να γίνει η κλήρωση για τους αγώνες υδατοσφαίρισης Ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και με αφορμή αυτό το γεγονός, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ντράγκαν Άντριτς.

Ο Σέρβος τεχνικός, αναφέρθηκε παράλληλα και στην προετοιμασία που θα κάνει η Εθνική μας ομάδα, μετά την ολοκλήρωση

του εθνικού πρωταθλήματος, αλλά και την διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Αναλυτικά:

Για την κλήρωση: «Είμαι χαρούμενος που περιμένω την κλήρωση της 5ης Μαΐου. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια στο Προολυμπιακό, και είναι ευχάριστο να περιμένουμε τους αντιπάλους μας.» και συνέχισε για την παρουσία του στο Λονδίνο, ανήμερα της κλήρωσης «Δεν θα είμαι παρών στην κλήρωση. Αφενός δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος, και αφετέρου είναι και το οικονομικό κομμάτι στην μέση».

Για το τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προπόνησης: «Αρχικά περιμένουμε να τελειώσουν πρωτάθλημα και κύπελλο. Πρέπει πρώτα να βγάλουμε συμπεράσματα από αυτές τις δύο διοργανώσεις, όσον αφορά την κατάσταση των παικτών. Φυσικά δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε πολλά πριν μάθουμε τους αντιπάλους μας. Αφού γίνει γνωστό το αποτέλεσμα, θα προσαρμόσουμε πολλά, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι».

Παρά την αναμονή του αποτελέσματος, η Εθνική θα επιδιώξει να συμμετάσχει σε δύο τουρνουά, ένα στην Ισπανία και ένα στην Ιταλία, ώστε να προπονηθεί εν όψει της Ολυμπιάδας: «Αναφορικά με το προπονητικό πρόγραμμα, θα υπάρξουν δύο τουρνουά σε Ισπανία και Ιταλία, όπου θέλουμε να είμαστε παρόντες, για να προπονηθούμε και με άλλες εθνικές ομάδες. Εάν το κάνουμε, θα βγάλουμε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για το αγωνιστικό μας πρόσωπο, αν και ξέρουμε καλά τις δυνατότητές μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα