Χαρούμενος ο Αγκουέρο

19:43 16/1/2014 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενος που γύρισε στην αγωνιστική δράση μετά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αρκετό διάστημα, εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο 25χρονος φορ επέστρεψε στο ματς των «πολιτών» με την Μπλάκμπερν για το FA Cup και κατάφερε να σημειώσει ένα από τα πέντε τέρματα που πέτυχε η ομάδα του.

«Ανυπομονούσα να επιστρέψω. Είμαι πολύ χαρούμενος

που το έκανα αυτό, αλλά και για το γκολ που πέτυχα. Ακόμα ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς για την θερμή τους υποδοχή», τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός της εθνικής Αργεντινής και πρόσθεσε:

«Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό και τους φυσιοθεραπευτές οι οποίοι έκαναν σπουδαία δουλειά. Έκανα προπόνηση με την ομάδα την Δευτέρα και έπαιξα μερικά λεπτά στο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν για να βρω και πάλι τον ρυθμό μου».

Ακόμα ο Σέρχιο Κουν Αγκουέρο αναφέρθηκε και στα παιχνίδια της αγγλικής ομάδας με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League.

«Ενάντια στην Μπαρτσελόνα θα είμαι έτοιμος. Έχουμε ακόμα πολύ χρόνο. Τώρα έχουμε να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια της Premier League που είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

Η Μάντσεστερ Σίτι τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα αγωνιστεί με τις Κάρντιφ (Premier League), Γουέστ Χαμ (League Cup), Γουότφορντ (FA Cup) και Τότεναμ (Premier League).

Keywords
Τυχαία Θέματα