Χαρούμενος ο Φαν Πέρσι με τη νίκη

18:18 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο «χρυσός» σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων» στο χθεσινό 1-0 επί της Λονδρέζων εστίασε στο χαρακτήρα και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, υποστηρίζοντας πως η νίκη προσέφερε περισσότερα από τους τρεις πόντους!
«Ήταν μια τεράστια νίκη. Ανέκαθεν μου άρεσε να σκέφτομαι θετικά. Εάν το δει, όμως, κανείς από την αρνητική πλευρά, θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή (εάν η Άρσεναλ νικούσε) να βρισκόμασταν έντεκα βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που θα ήταν καταστροφικό», τόνισε αρχικά ο πολύπειρος Ολλανδός και συνέχισε αναφερόμενος στη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών

σε βάρος των «κανονιέρηδων»:
«Ουσιαστικά αυτή η νίκη μας έδωσε... έξι βαθμούς. Τώρα βρισκόμαστε 5 πόντους πίσω από την Άρσεναλ και παραμένουμε στον στόχο μας. Δεν νομίζω ότι μπορείς να νικήσεις μια τέτοια ομάδα μόνο με λίγους, καλούς παίκτες. Χρειάζεσαι δυνατό σύνολο και αυτό δείξαμε. Όλοι κάλυπταν τους πάντες. Αν δείτε τον Έβρα για παράδειγμα, διεκδικούσε κάθε κεφαλιά και κάθε μονομαχία στο ένας εναντίον ενός. Όλοι αντέδρασαν έτσι και αυτό έκανε τη διαφορά».
Το ενδεχόμενο απόκτησης του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και του Φερνάντο Γιορέντε από τη Γιουβέντους θα εξετάσει ο Αρσέν Βενγκέρ σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα