«Χάστε για να μην κερδίσουν οι άλλοι» (VIDEOS)

10:56 14/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Βελοντρόμ", η Μαρσέιγ ηττήθηκε από την Μονπελιέ κάνοντας το χατήρι στους οπαδούς της οι οποίοι πριν τον αγώνα είχαν ζητήσει από τους παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν να χάσουν προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες της Μονπελιέ για τίτλο έναντι της "μισητής" Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο αντίστοιχες περιπτώσεις οπαδών που ζητάνε από τις ομάδες τους να χάσουν έχουν υπάρξει και στο παρελθόν.

Σεζόν 2009-10 στην Serie A. Στο "Ολίμπικο" η Λάτσιο υποδεχόταν την Ίντερ που

ήθελε τους βαθμούς της νίκης για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκείνη την σεζόν γερά στην διεκδίκηση του τίτλου ήταν και η Ρόμα οπότε οι οπαδοί της Λάτσιο δεν ήθελαν με τίποτα να δουν την μεγάλη αντίπαλο να παίρνει το Scudetto. Έτσι λοιπόν δεν δίσταζαν να... αποδοκιμάζουν κάθε επιθετική προσπάθεια των παικτών της αγαπημένης τους ομάδας ενώ μόλις ο Σάμουελ στο 46ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Ίντερ στο "Ολίμπικο" έγινε χαμός από επευφημίες και χειροκροτήματα από τους φίλους της Λάτσιο! Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες της Λάτσιο παραδέχτηκαν πως τους ήταν πολύ δύσκολο να μην επηρεαστούν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στις εξέδρες που ζητούσε ήττα.

Στο EURO 2004 οι οπαδοί Δανίας και Σουηδίας στο Οπόρτο βολεύονταν και με την ισοπαλία καθώς έτσι και οι δυο ομάδες προκρίνονταν στα προημιτελικά. Έτσι και έγινε με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ιταλία.

Τέλος ανάλογη περίπτωση συνέβη και στο NBA όπου οι οπαδοί των Κλίβελαντ Καβαλίερς ήθελαν να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να χάνει προκειμένου να τερματίσει τελευταία και έτσι να κερδίσει το δικαίωμα να επιλέξει το νούμερο 1 των ντραφτ την σεζόν 2002-03. Έτσι και έγινε με τους Καβαλίερς να αποκτούν έναν νεαρό από το Γυμνάσιο του St Mary ονόματι Λεμπρόν Τζέιμς.

Keywords
Τυχαία Θέματα