«Χλωμό» να πάρει δάνειο ο ΠΑΟ

09:09 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σε συνεχείς επαφές με τράπεζες βρίσκεται ο Αδαμάντιος Πολέμης προκειμένου να εξασφαλίσει το δάνειο που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός ωστόσο μοιάζει πολύ δύσκολο έως αδύνατο να τα καταφέρει ο μέτοχος της ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως στον Παναθηναϊκό θέλουν να παρουσιάσουν στην απολογία τους στην UEFA μια προέγκριση του δανείου ύψους 15 εκ. ευρώ με το οποίο θα φαίνεται ότι

θα αποπληρωθούν τα χρέη ύψους 2.5 εκ. ευρώ ως τον Σεπτέμβριο του 2011. Ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο καθώς οι τραπεζίτες εμφανίζονται επιφυλακτικοί λόγω των μειωμένων εσόδων που παρουσιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό να δυσκολεύεται να δώσει σε αντάλλαγμα κάποια χορηγία.

Σε αυτή την περίπτωση οι "πράσινοι" θα αρκεστούν να στηριχτούν στους άλλους δυο άξονες της απολογίας τους, δηλαδή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στις 9 Μαρτίου με την συμμετοχή Βγενόπουλου καθώς και στην ψήφιση του νέου αθλητικού Νόμου που επιτρέπει στους ξένους να επενδύσουν σε ελληνικές ΠΑΕ με την ελπίδα να την γλιτώσουν, σε πρώτη φάση, με την επιβολή χρηματικού προστίμου ή με αποκλεισμό ενός έτους με αναστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα