Χορηγός της Ρεάλ η Emirates

17:10 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε σήμερα ένα πλουσιότατο χορηγικό συμβόλαιο με την αεροπορική εταιρεία «Emirates» για πέντε χρόνια, που θα αποφέρει στον ισπανικό σύλλογο περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ.
Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ και ο πρόεδρος της «Emirates», σεΐχης Αχμέντ Μπιν Σάεντ Αλ Μακτούν, οριστικοποίησαν τη συμφωνία βάζοντας τις υπογραφές τους στο γήπεδο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
«Είναι μια σημαντική ημέρα για την Ρεάλ

Μαδρίτης. Σήμερα εδραιώνουμε μια εξαιρετική συμμαχία για την ομάδα μας. Εργαζόμαστε για να κάνουμε τα όνειρα των οπαδών μας πραγματικότητα, και αυτή η συμφωνία θα διευκολύνει το στόχο μας» δήλωσε ο Πέρεθ, προσθέτοντας ότι η «Emirates» θα είναι ο κύριος χορηγός του συλλόγου για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Εν συνεχεία ο πρόεδρος της Ρεάλ και ο σεΐχης Αλ Μακτούμ φωτογραφήθηκαν με τους Ίκερ Κασίγιας, Κριστιάνο Ρονάλντο, Σέρχιο Ράμος και Καρίμ Μπενζεμά, τους τέσσερις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές των «μερένγκες» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ακολούθως όλη η ομάδα φόρεσε τη νέα φανέλα, με το λογότυπο της «Fly Emirates».

Keywords
Τυχαία Θέματα