Χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό η ΑΕΚ

17:35 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

Απίστευτη απόφαση από τον αθλητικό δικαστή, ο οποίος τιμώρησε την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για την κροτίδα που έπεσε, πολύ μακριά από το γήπεδο στο παιχνίδι με το Μαρκόπουλο. Συνέπεια αυτής της απόφασης θα είναι η Ένωση να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστική χωρίς τον κόσμο της.

Αναλυτικά η αποφάσεις:

«1. α) Απαλλάσσει το

σωματείο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ για την συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα της 2/11/2011 ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

β) Στο σωματείο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ χρηματικό πρόστιμο διακοσίων πενήντα ευρώ
και στον team manager της ομάδας κ. Αντωνόπουλου Τάκη ποινή απαγόρευσης παραμονής στον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα του αγωνίζεται για δεκαπέντε ημέρες για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της 2/11/2011 ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

2. Στο σωματείο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ χρηματικό πρόστιμο διακοσίων πενήντα ευρώ και
στον team manager κ. Αντωνόπουλο Τάκη ποινή απαγόρευσης παραμονής στον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα του αγωνίζεται για ένα μήνα για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της 12/11/2011 ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΓΣ ΛΑΜΙΑ της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Απαλλάσσει το προπονητή της ομάδας κ. Χριστόπουλο Γιώργο για τη συμπεριφορά του για τον ίδιο αγώνα.

3. Στο σωματείο ΑΕΚ ποινή τιμωρία της έδρας για μια αγωνιστική για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΑΕΚ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ της 20/11/2011 της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών».

Keywords
Τυχαία Θέματα