Χωρίς Ναπολεόνι, Καραγκούνη ο Ατρόμητος

16:52 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

Με μοναδικούς απόντες τον Στέφανο Ναπολεόνι και τον Θανάση Καραγκούνη ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ αύριο (17:15) με τον Γιώργο Παράσχο να ανακοινώνει την αποστολή και να υπογραμμίζει πως αν η ομάδα του Περιστερίου είναι συγκεντρωμένη και παίξει το ίδιο καλά με τα προηγούμενα παιχνίδια τότε θα φτάσει στην νίκη.
Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Γιώργος Παράσχος τόνισε: «Θα αντιμετωπίσουμε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο που τον τελευταίο καιρό είναι στο πρωτάθλημα σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς

πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι έχοντας πάλι καλή διάθεση αλλά και την καλή απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών έτσι ώστε να μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη που θα μας διατηρήσει σε μια πολύ καλή βαθμολογική θέση. Και σε αυτό το παιχνίδι περιμένουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που θα μας βοηθήσουν να φθάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας».

Η αποστολή του Ατρομήτου για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Super League: Σηφάκης, Τσενάμος, Φάμπιο, Καλλέργης, Νάστο, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Αρκούδας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Παπαδόπουλος, Καραμάνο, Ούμπιντες, Γεωργίου, Γκαρσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα