Χωρίς πέναλτι ο Ολυμπιακός!

21:29 21/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-5

Γήπεδο: Γεώργιος Καμάρας

Διαιτητής: Βοσκάκης

Η νίκη του Ολυμπιακού με 5-0 επί του Απόλλων Σμύρνης δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε πέναλτι σε

αυτό το ματς αποτελεί μεγάλη είδηση! Φήμες για εξορία στον εγκάθετο Βοσκάκη...

Το ματς δεν είχε φάσεις στο πρώτο 20λεπτό, αλλά στο 25' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ από μια στημένη φάση. Ο Μασάντο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φουστέρ με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, νίκησε τον Τζόρβα. Ο Απόλλωνας κατέρρευσε από εκεί και πέρα και στο 31' δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ο Τσόρι εκτέλεσε φάουλ, ο Σιόβας κράτησε την μπάλα στην περιοχή, εκείνη στρώθηκε στον Μανωλά, ο οποίος με χαμηλό σουτ, έκανε το 2-0. Στο 42' ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 με όμορφο γυριστό του Σάμαρη μετά από κόρνερ του Τσόρι, ενώ στο 44΄το σουτ του Κάμπελ έφυγε μόλις άουτ.

Στο 53ο λεπτό ο Απόλλωνας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κανακούδη, ενώ στο 60΄ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Μανιάτη και στην επαναφορά ο Κάμπελ αστόχησε από ιδανική θέση. Έτσι ο Ολυμπιακός πίεσε και στο 63' ο Σαβιόλα με σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Σαβιόλα με κοντινό πλασέ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Άλβαρες, Κανακούδης, Κόρμπος (84' Τσεμπερίδης), Τσοκάνης, Αργυρόπουλος, Γκουέλα (6' Έγκον), Μπάρκογλου (57' Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Τόρες, Μασάντο (65' Ιμπαγάσα), Σάμαρης (58' Μανιάτης), Φουστέρ, Σιόβας, Μανωλάς, Κάμπελ, Ντομίνγκες (46' Σαβιόλα), Μπονγκ, Ολαϊτάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα