Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ

20:51 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και τέταρτη επί του Αστέρα Τρίπολης (2-0)για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Χωρίς θέαμα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρηση, ενώ στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και άρχισε να πιέζει ψηλά τους Αρκάδες. Στο 38' το ματς διεκόπη λόγω υβριστικών συνθημάτων κατά του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ιωαννίδη. Τελικά, το ματς ξανάρχισε με τον ΠΑΟΚ

να κερδίζει ένα κόρνερ από τα αριστερά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στοχ, ο Βίτορ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αστέρα μπήκαν πιο δυναμικά και πίεσαν τον ΠΑΟΚ, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό κράτησε μόνο για λίγα λεπτά αφού η ομάδα του Χουμπ Στέφενς πήρε και πάλι τον έλεγχο. Στο 57' ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, ο Βίτορ... «τρύπωσε» και πάλι μέσα από τους αμυντικούς του Αστέρα και με κεφαλιά κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ.Στο 74' οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία για το 3-0 όμως το σουτ του Στοχ μπλόκαρε ο Ερνάντεζ. Στο επόμενο λεπτό (75') ο Αστέρας «άγγιξε» το γκολ όμως η κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε λίγο άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 76' έπιασε κεφαλιά από το ίδιο σχεδόν σημείο και χρειάστηκε η εντυπωσιακή επέμβαση του Χακόμπο για να παραμείνει το 2-0. Στο 90+1' ο Σωτήρης Νίνης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-0 αφού μετά από πάσα του Λούκας που τον έβγαλε μπροστά σε κενή σε εστία ο Νίνης έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου (69' Τζαβέλλας), Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Στοχ, Σαλπιγγίδης (72' Λούκας), Αθανασιάδης (85' Νέτσιντ)

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Ναβάρο, Κουρμπέλης (59' Κάφα), Γκοϊάν, Πιπίνης, Σέτι, Εντό (74' Ντελγκάδο), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Ουρτάδο (68' Καράσκο), Μπαράλε

Keywords
Τυχαία Θέματα