Χόρνερ κατά Γκροζάν

23:48 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ρομάν Γκροζάν έδειξε στην Ιαπωνία να μην παίρνει το μάθημά του, έπειτα από τον αποκλεισμό του για ό,τι είχε προκαλέσει στην εκκίνηση του Βελγίου. Ο Γάλλος χτύπησε αυτή τη φορά τον Μαρ κΓουέμπερ, του οποίου κατέστρεψε τον αγώνα. Έτσι, ο Κρίστιαν Χόρνερ πιστεύει πως πρέπει να είναι υπό έλεγχο από τη Lotus Renault.
«Θα πρέπει να κοιτάζει καλά τους καθρέπτες του μετά από αυτό το συμβάν ή η ομάδα του να τον έχει υπό έλεγχο. Έχει δυνατότητες, οπωσδήποτε είναι γρήγορος πιλότος, αλλά τόσα συμβάντα είναι μη αποδεκτά στο επίπεδο αυτό.
Νομίζω είναι το έβδομο συμβάν που έχει αυτή τη χρονιά και χρειάζεται να τα βρει με τον εαυτό του ή η ομάδα του χρειάζεται να του μιλήσει διότι όχι μόνο επειδή είναι επικίνδυνο για τους άλλους, αλλά κοστίζει στον ίδιο και στην ομάδα του μια μεγάλη απώλεια βαθμών.
Στο επίπεδο αυτό είναι μη αποδεκτό να έχει τόσα συμβάντα», ήταν τα λόγια του επικεφαλής της Red Bull. Ωστόσο, πήρε την απάντηση από τον Ερίκ Μπουγιέ, που τόνισε πως ο ίδιος ο Γκροζάν θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη του. «Έχουμε μιλήσει πολύ με τον Γκροζάν. Προσπαθούμε να τον κάνουμε να αισθανθεί πιο άνετα επειδή θέλουμε ένα πιο επιθετικό περιβάλλον για αυτόν.
Ωστόσο, είναι ο μόνος που μπορεί να διορθώσει τα λάθη του. Κανένας άλλος δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Πρέπει να βρει τις ισορροπίες. Νομίζω πως ο Γκροζάν ανήκει στους προνομιούχους, έχει το ταλέντο να γίνει ένας πετυχημένος πιλότος και έχει και ένα γρήγορο μονοθέσιο για να πλασάρεται σε καλή θέση στις κατατακτήριες δοκιμές.
Αν κοιτάξετε την εκκίνηση του στο Γκραν Πρι της Ιαπωνίας, δεν άλλαξε τη γραμμή του, είχαμε αποφασίσει από την αρχή να διατηρήσει τη γραμμή του. Πριν την εκκίνηση του είπα ''μην κάνεις το ίδιο, απλώς κράτησε τη γραμμή σου, μην πλησιάσεις και μην χτυπήσεις με κάποιο μονοθέσιο''. Και αυτό έκανε».

Keywords
Τυχαία Θέματα