Στήριξη σε Σουάρες

22:23 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά το παιχνίδι των «κόκκινων» με τη Στόουκ (0-0), ο διεθνής φορ του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ ακούει και βλέπει συνεχώς να τον κατηγορούν ότι πέφτει μέσα στην περιοχή για να κερδίζει ανύπαρκτα πέναλτι.

Του χρεώνουν τέτοια «βουτιά» στο ματς με τους «πότερς» και φυσικά, βρέθηκε αφορμή για να φουντώσει η... φήμη που του έχουν βγάλει στην Αγγλία περί «βουτηχτή».

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν θα έμενε απαθής σε αυτό και προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, με την οποία υψώνει ασπίδα προστασίας στον Σουάρεζ, αφήνει αιχμές για τη διαιτησία

αλλά και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για το εκτός φάσης χτύπημα που έμεινε ατιμώρητο στο ματς της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Σαν προπονητής αυτού του μεγάλου συλλόγου, δηλώνω έκπληκτος από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του Λουίς Σουάρεζ με τις "βουτιές" και από το γεγονός πως κανείς δεν έδωσε σημασία όταν τον πάτησε ο αντίπαλός του. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ίδια μέτρα και σταθμά στις αποφάσεις των διαιτητών. Φυσικά και το θέμα με τις "βουτιές" είναι πολύ σημαντικό και χρίζει ανάλυσης και λύσης, αλλά υπήρξαν και άλλα περιστατικά με εκτός φάσης χτυπήματα παικτών, στα οποία κανείς δεν έδωσε σημασία και κανείς δεν τιμωρήθηκε. Τόσο στο δικό μας παιχνίδι στο Άνφιλντ, όσο και σε ένα άλλο ματς της Κυριακής, χτυπήθηκε ποδοσφαιριστής και μάλιστα, η τηλεόραση το "έπιασε", χωρίς όμως να γίνει κάτι περισσότερο.

Όλα όσα χρεώνονται στον Λουίς Σουάρεζ νομίζω ότι είναι παντελώς άδικα. Θα συνεχίσω να προστατεύω τις αξίες και τα ήθη στη Λίβερπουλ, σε συνδυασμό με τη δουλειά που κάνουμε για να αποκτήσουμε συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα και να βάλουμε την ομάδα σε σωστό δρόμο» δήλωσε ο Ρότζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα