Χριστοδουλόπουλος: Στόχος τα... πλέι οφ

08:53 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για τρίτο εντός έδρας παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έμεινε μακριά από την νίκη μετά το 1-1 κόντρα στον Άρη με τους "πράσινους" να βρίσκονται πλέον στο -13 από την κορυφή και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να επισημαίνει πως πλέον στόχος του Παναθηναϊκού είναι να βγει στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ,

ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Είναι πολύ δυσάρεστο να μένουμε μακριά από την κορυφή. Πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας. Ήρθε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς αλλά δεν το κάναμε. Η αντίδραση μετά το γκολ ήταν... ακαδημίας. Φταίμε αποκλειστικά εμείς οι παίκτες. Δεν γίνεται να μην μπορείς να κάνεις το αυτονόητο, να κρατήσεις την μπάλα και να πάρεις το ματς. Για μένα είναι καθαρά λάθη ατομικά και ομαδικά. Έπρεπε να το πάρουμε μετά το γκολ μόνοι μας. Σήμερα αυτό που είδα είναι ότι νομίζαμε πως στο 1-0 τελείωσε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για το πρωτάθλημα, δεν είναι ρεαλιστικός στόχος. Για μένα στόχος είναι μέσα από τα πλέι οφ να βγούμε στην Ευρώπη. Εσείς βλέπετε κάτι άλλο".
Για το πότε ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί, ο Χριστοδουλόπουλος δήλωσε: "Είμαι αισιόδοξος. Η αντίδραση στην Ξάνθη και με την Τότεναμ, δείχνουν ότι έχουμε να δώσουμε πράγματα. Κάποια στιγμή θα σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα