Χριστοδούλου: Φαβορί η Παρτιζάν

16:56 20/7/2012 - Πηγή: AEK365

«Πρώτος μας στόχος είναι να πάμε στη Βόρειο Ιρλανδία και να πάρουμε ακόμη μια νίκη απέναντι στη Λίνφιλντ για να ολοκληρώσουμε τη πρόκριση και θα μετά θα αρχίσει η προετοιμασία για την Παρτίζαν. Η Παρτίζαν είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι το φαβορί για τη πρόκριση. Εμείς από τη δική μας πλευρά, θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για αυτό το παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη πρόκριση και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Έχουμε τις δικές μας πιθανότητες και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης. Ελπίζουμε να γίνουν

δύο καλά παιχνίδια, να τα απολαύσει ο κόσμος και ο καλύτερος ας κερδίσει, που ελπίζουμε ο καλύτερος να είναι η ομάδα μας», ήταν τα λόγια του για την κλήρωση της Παρασκευής (20/7).

Παράλληλα, ο κ. Χριστοδούλου, έκανε κάλεσμα στον κόσμο για τους αγώνες με τη σερβική ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο ο κόσμος. Θα πρέπει να κατακλύσει το γήπεδο στο πρώτο παιχνίδι και να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε όλο τον κόσμο της ΑΕΛ δίπλα μας, δίπλα στην ομάδα και στους παίκτες και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τη πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα