Την έκανε και ο αετός της Μπενφίκα!!!

16:33 20/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι εκπαιδευμένοι αετοί, σύμβολα των συλλόγων, βρήκαν την ευκαιρία και απομακρύνθηκαν για κάποιες ώρες, πριν επιστρέψουν στους εκπαιδευτές τους, προς ανακούφιση των οπαδών των δύο ομάδων.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν η «Ολύμπια», ο αετός-σύμβολο της Λάτσιο, που το έσκασε από τον εκπαιδευτή της και παρέμεινε μακριά του για μερικές ώρες. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας, ο αετός που πέταξε σε ένα δάσος κοντά στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η Λάτσιο, δεν εμφανιζόταν. Τελικά, μετά από αρκετές ώρες τον εντόπισαν και κατάφεραν να τον πιάσουν.

Την Πέμπτη

ήταν η σειρά της «Βιτόρια», του αετού της Μπενφίκα να μιμηθεί τον «συνάδελφό» της. Η «Βιτόρια» βρισκόταν στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» για έναν φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε ο Λουίς Φίγκο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, πέταξε μακριά και εξαφανίστηκε. Οι προσπάθειες του εκπαιδευτή απέβησαν άκαρπες και για ώρες ο αετός αγνοούταν. Τελικά και μετά από ώρες αγωνίας, ο αετός βρέθηκε δίπλα σε ένα πάγκο με χοτ-ντογκ!

Τέλος καλό, όλα καλά και για τα δύο αετόπουλα, λοιπόν, που θα συνεχίσουν να προσφέρουν όμορφες στιγμές με τις μοναδικές ικανότητές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα