Χριστόπουλος: 1-2 νίκες για να έρθει η ηρεμία

16:09 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται 1-2 νίκες για να μπορέσει να δουλέψει πιο ήρεμα και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις υπογράμμισε ο Γιάννης Χριστόπουλος ενόψει του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες για την 5η αγωνιστική της Super League.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε αρχικά: "Τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Λεβαδειακό που παρουσιάζεται φέτος ενισχυμένος και δυνατός. Έχει έναν καλό προπονητή

και παίζει ένα ιδιαίτερο επιθετικό ποδόσφαιρο, με τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει, το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο να αντιμετωπιστεί. Και αυτό φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια που έπαιξε με τη Βέροια και τον Πανιώνιο. Από την άλλη πλευρά εμείς, είμαστε σε καλή κατάσταση σαν ομάδα, παρόλο που δεν πραγματοποιήσαμε κάποια ιδιαίτερα καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι στη Βέροια. Κάθε μέρα στις προπονήσεις τα παιδιά μου δείχνουν ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Και αυτό πρέπει να μετουσιωθεί σε κάποιους πόντους. Στα επόμενα ματς πρέπει να κάνουμε μία, δύο νίκες ώστε να καταφέρει η ομάδα να δουλέψει και πιο ήρεμα ψυχολογικά και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον".
Στην συνέχεια μίλησε
Για τα θέματα τραυματισμών: "Δυστυχώς χτες παρουσιάστηκε ένα θέμα πάλι με τον Θέμη Τζημόπουλο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτό γιατί ο Θέμης είναι ένας πολύτιμος παίκτης για μας. Εδώ και έναν και επιπλέον μήνα ταλαιπωρείται από κάποιους μικροτραυματισμούς στο ίδιο πόδι. Προσπαθήσουμε να τον προφυλάξουμε και να τον προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτά τα ματς που έρχονται με Λιβαδειά και Πανιώνιο. Αλλά δυστυχώς πάλι χτες παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και δεν θα τον έχουμε σίγουρα τη Δευτέρα και μάλλον ούτε με τον Πανιώνιο. Εμείς έχουμε πει ότι κάθε Κυριακή, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το 100%. Η συμπαράσταση του κόσμου μας, τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και στη Βέροια, ήταν πραγματικά πολύ δυνατή, μας έδωσε κουράγιο, μας έδωσε δύναμη στην προσπάθεια που κάναμε. Αυτή τη φορά, σε αυτό το ματς με τον Λεβαδειακό πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για αυτό τον κόσμο. Να δώσουμε ένα 10% παραπάνω. Δηλαδή πρέπει να δώσουμε το 110% τη Δευτέρα στο παιχνίδι, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".
Για το αν υπάρχει πρόβλημα δυστοκίας στην ομάδα: "Για να μπει το γκολ χρειάζονται δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να δημιουργηθούν οι φάσεις. Και το δεύτερο είναι ο παίκτης να μπορέσει να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Εμείς δημιουργούμε τις φάσεις, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και πιστεύω ότι θα έρθει και η ώρα να μπαίνει η μπάλα και με μεγαλύτερη άνεση στα δίχτυα".
Για τον αν προβληματίστηκε από τη διαιτησία στη Βέροια: "Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τη διαιτησία σε κανένα παιχνίδι. Πιστεύω ότι όλοι είδατε τις φάσεις και μπορείτε να κρίνετε και να το σχολιάσετε εσείς".
Για την αποχώρηση του Μιχαήλ από τη χθεσινή προπόνηση αλλά και για το αν ο τερματοφύλακας, Φέγκρο
Keywords
Τυχαία Θέματα