Γκέσιος: Στην Τούμπα για την νίκη

15:27 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας όπως υποστήριξε ο Γιάννης Γκέσιος ο οποίος ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα μπουν στο παιχνίδι με σκοπό τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Άρη στην NOVA
- Γιάννη, έρχεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το περιμένετε με αγωνία..
«Σίγουρα το περιμένουμε

με μεγάλη αγωνία. Είναι το ντέρμπι. Εμείς δουλέψαμε πολύ σοβαρά όλη την εβδομάδα και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Βέβαια, βαθμολογικά είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, αλλά με ιδιαιτερότητες γιατί είναι το ντέρμπι της πόλης. Κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να πάμε να πάρουμε το παιχνίδι».
- Μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας, θα είστε ανεβασμένοι ψυχολογικά στην Τούμπα;
«Ηταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ηρθε το τρίποντο, επιτέλους! Ημασταν λίγο αγχωμένοι στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς νικήσαμε και πάμε ανεβασμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».
- Οι περισσότεροι παίκτες του Άρη, δεν έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα, ενός ντέρμπι στην Τούμπα, μεταξύ των οποίων κι εσύ...
«Πράγματι, οι περισσότεροι δεν το έχουμε ζήσει. Θα είναι μεγάλη η πίεση, αλλά πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε κατάλληλα, ώστε να πάμε 100% αφοσιωμένοι».
- Μήπως η άγνοια κινδύνου είναι το «κλειδί» του ματς για τον Αρη;
«Ισως να είναι κι έτσι! Τα περισσότερα παιδιά, εκτός του ότι δεν έχουν τέτοια παιχνίδια στην καριέρα τους, γενικότερα δεν έχουν και πολλά παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα. Ισως να συμβεί αυτό που λέτε, μακάρι..».
- Με Γκέσιο δεξί χαφ ή φορ;
«Εγώ θα παίξω όπου μού ζητήσει ο προπονητής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και οι δύο θέσεις μου ταιριάζουν».
- Μπορείς να υποσχεθείς κάτι στον κόσμο του Άρη, εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ;
«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα κάνουμε τα αδύνατα - δυνατά, προκειμένου να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και μακάρι να έρθει κάποιο αποτέλεσμα που πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε».
- Θα είναι έκπληξη ένα τέτοιο αποτέλεσμα;
«Για κάποιους μπορεί να είναι, για εμάς όχι!».

Keywords
Τυχαία Θέματα