Χριστόπουλος: Αυτοί είναι οι στόχοι του ΠΑΣ

17:02 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο νεαρός τεχνικός, Γιάννης Χριστόπουλος , παρουσιάστηκε από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και έθεσε τους στόχους της νέας σεζόν αλλά και τα σχέδια που έχει προκειμένου να γίνει η ομάδα του ανταγωνιστική στο μέλλον. Πρώτος το λόγο έλαβε ο κ. Χριστοβασίλης: «Εύχομαι να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρυσι. Επιλέξαμε για τη θέση του προπονητή τον κ. Χριστόπουλο. Τον γνωρίζετε όλοι σας καλά από πέρυσι που ήταν στο επιτελείο του κ. Ντεμόλ. Μετά τον τερματισμό της συνεργασίας μας με τον Βέλγο προπονητή ζητήσαμε από τον Γιάννη να παραμείνει

από άλλη σκοπιά στην ομάδα μας, όπου ανέλαβε το σκάουτινγκ. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την ομάδα στις δύο αγωνιστικές με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ μας ικανοποίησε απόλυτα. Είναι φιλόδοξος, εργατικός και ακούμε απ' όλη την Ελλάδα τα καλύτερα γι' αυτόν. Για τις συνθήκες που επικρατούν είναι η καλύτερη λύση και όλοι του παρέχουμε τη στήριξή μας για να έχουμε μια καλή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, χωρίς να αρνούμαστε βέβαια και το κάτι παραπάνω. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο τη νέα χρονιά και ο κόσμος πρέπει να έρθει για να απολαύσει το θέαμα. Καλώ τους φιλάθλους να μας βοηθήσουν και να είμαστε όλοι ενωμένοι. Κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθούμε και πάνω απ' όλα να είναι υγιής η ομάδα».

«Έχουμε ντεζαβαντάζ»

Απο την μεριά του ο κ. Χριστόπουλος είπε πως... «Ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας και ευχαριστώ και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του και τα όσα τιμητικά είπε για μένα, τα οποία μου δίνουν δύναμη. Χωρίς να θέλω να λαϊκίσω, ευχαριστώ και τους φιλάθλους για τη θετική ενέργεια που μου μεταφέρουν σε μια χρονιά που θα έχει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες για την ομάδα. Ζούμε κι εμείς την κρίση. Έχουμε ντεζαβαντάζ με την έλλειψη περισσότερων έμπειρων παικτών, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές μεταγραφές. Δεν είναι ισορροπημένο το ρόστερ σε όλες τις θέσεις».

«Υπάρχει ένα τρίπτυχο, τρεις στόχοι παράλληλοι που πρέπει να επιτυγχάνονται. Πρώτον η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, η αξιοπιστία και η βιωσιμότητα. Δεύτερον η παραμονή στην κατηγορία σε συνάρτηση βέβαια με τις οικονομικές δυνατότητες. Τρίτον το αναπτυξιακό τμήμα. Οι υποδομές δεν λειτουργούσαν με τον καλύτερο τρόπο και θα κινηθούμε ιδιαίτερα προς αυτήν την κατεύθυνση. Έχουμε μια καλή μαγιά 10-11 έμπειρων ποδοσφαιριστών, θα στηρίξουμε εκεί την ομάδα και τα νέα παιδιά θα πρέπει να ανταποκριθούν άμεσα. Θα είναι βίαιη η ένταξή τους και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε και κάποιες εσωτερικές αλλαγές σε θέσεις, ανάλογα με το ρόστερ που θα δημιουργήσουμε και θα δούμε μετά πως θα αγωνιζόμαστε». «Λόγω των περιορισμένων έμπειρων παικτών, ίσως να υπολειπόμαστε σε χαρακτήρα και προσωπικότητα, γι' αυτό θα ανεβάσουμε κάποιες άλλες νόρμες, το πάθος μας και την ταχύτητά μας. Ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας θα είναι πειθαρχία, αγωνιστικότητα, μυαλό. Στη ζωή μου έμαθα να αγωνίζομαι και να κερδίζω. Την ίδια φιλοσοφία θέλω και από τους παίκτες μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα