«Κερδισμένος ο Σούπερ Μάριο»

16:17 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Πέμπτη δυο... Μάριο οδήγησαν σε υποχώρηση την Γερμανία με τον Μπαλοτέλι να την στέλνει εκτός τελικού EURO 2012 και τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ Μόντι να υποχρεώνει την Γερμανίδα Καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ, να υπογράψει συμφωνία για "πακέτο" στήριξης ύψους 120 δισεκατομμυρίων ευρώ. Όπως ήταν φυσικό ο Ιταλός Πρωθυπουργός είχε την τιμητική του στα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου.

Εντυπωσιακό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Libero",

καθώς υπάρχει σκιτσογραφία του Μάριο Μόντι, ο οποίος εμφανίζεται να φοράσει σορτσάκι της Εθνικής Ιταλίας με το Νο 9 και να είναι γυμνός από τη μέση και πάνω, όπως ακριβώς επέλεξε να πανηγυρίσει ο Μπαλοτέλι μετά το δεύτερο γκολ-φωτοβολίδα κόντρα στη Γερμανία. "Κερδισμένος ο Σούπερ Μάριο. Μετά το ευρωγκόλ στη Μέρκελ πρέπει όμως τώρα να σκοράρει και στη Ρώμη. Η συμφωνία αντί-spread έκαναν τις αγορές του Χρηματιστηρίου να πετούν. Το Μιλάνο στο +6,%", αναφέρεται χαρακτηριστικά.
"Oι Σούπερ Μάριο της Ευρώπης" είναι ο κεντρικός τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Corriere dello Sport", η οποία έχει δίπλα-δίπλα σε φωτογραφία τους Μόντι και Μπαλοτέλι, με τον πρώτο όμως να έχει μία "αλλαγή" στο μαλλί του, που ήταν η... προσθήκη μαλλιού μοϊκάνας!
"Μετά τα γκολ του Μπαλοτέλι, η νίκη του Μόντι. Οι ατζούρι ονειρεύονται και η οικονομία παίρνει και πάλι τα πάνω της", συμπληρώνει η εφημερίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα