Χριστοβασίλης: Εγώ έδωσα τις εξηγήσεις μου

12:06 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Χριστοβασιλης συνελήφθη χθες για χρέη προς το Δημόσιο από την περίοδο που ήταν πρόεδρος του Ηλυσιακού και σήμερα αφέθηκε ελεύθερος και υποστήριξε πως ο ίδιος έδωσε τις εξηγήσεις του στον εισαγγελέα και πρόσθεσε πως τα πράγματα είναι πολύ αόριστα.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Είχα μια ενόχληση από την Αστυνομία και χρειάστηκε να παραβρεθώ στα κεντρικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας χωρίς να ξέρω για ποιο λόγο. Μετά μου είπαν πως πρόκειται για χρέη του Ηλυσιακού

στο Δημόσιο και χρειάζονταν τους προέδρους της ομάδας από το 2004 και μετά.
Μετά από μένα, ανέλαβε την ομάδα ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος. Πρόκειται για την περίοδο εκείνη που γίνονταν προσπάθειες να συγχωνευθεί το Αιγάλεω με τον Ηλυσιακό όταν και πραγματοποιήθηκε οικονομικός έλεγχος στην ομάδα και από εκεί προέκυψε το ποσό χωρίς να ξέρω τι αφορά. Ξαφνικά με ρωτούσαν πράγματα για τα οποία δεν ήξερα τι να πω.
Εγώ έδωσα τις εξηγήσεις μου και διευκρίνισα ό,τι ήξερα αλλά και εκείνοι δεν ήξεραν τι ακριβώς έψαχναν. Νομίζω τον Μάιο ο κ. Μητρόπουλος έχει δικαστήριο για την υπόθεση αυτή. Οπωσδήποτε θα έχει ενοχληθεί από την αστυνομία ο κ. Μητρόπουλος αλλά δεν είναι δυνατόν να ζητούν τα χρήματα και από εκείνον και από μένα.
Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί το θέμα. Είναι πολύ αόριστα τα πράγματα. Πιστεύω να βγει κάποια άκρη γιατί πήρε πολύ δημοσιότητα η υπόθεση".
Ο Χριστοβασίλης αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Τόμας Ντε Βινσέντι επιβεβαιώνοντας πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα: "Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον ποδοσφαιριστή στον ΠΑΣ Γιάννινα και του κάναμε πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας μας αλλά από όσο γνωρίζω συμφώνησε με τον Ολυμπιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα