«Χρυσό πακέτο» για τo γήπεδο

08:29 9/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Γι΄ αυτούς θα κάνω τα πάντα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στην αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη μπροστά στην τεράστια ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος της ΑΕΚ. «Αυτό λέει παντού, μετά την απίστευτη πρωτιά του Λαού της Ένωσης, με τα 12.855 διαρκείας. Ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους και εντός της ομάδας ότι είναι αδιανόητο αυτοί οι άνθρωποι να γυρίζουν σπίτια τους από το γήπεδο στενοχωρημένοι». Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στην ικανοποίηση

του Τίγρη για την ώριμη στάση που έχουν δείξει μέχρι σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

SPORTDAY

«Για πάντα ΑΕΚΑΡΑ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στο τελευταίο «αντίο» της ΑΕΚ στον Γιώργο Αμερικάνο: «Πλήθος κόσμου είπε το ύστατο χαίρε στον Παγκόσμιο. Παρών ο Μελισσανίδης, συγκινητικός ο επικήδειος από τον Χρήστο Ζούπα».

LIVE SPORT

«Χρυσοί σπόνσορες», τονίζει στον τίτλο της η εφημερίδα και προσθέτει: «Η Δικέφαλος 1924 συζητάει με 3-4 ισχυρούς για χορηγία». Επίσης, γίνεται λόγος για την αύξηση Μ.Κ. που ορίστηκε για τις 30/10, προκειμένου να μπουν στην εταιρεία του γηπέδου τα 30 εκατ. ευρώ.

GOAL

«Χρυσό πακέτο», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει ότι: «Ετοιμάζει και δεύτερη αύξηση κεφαλαίου για το γήπεδο ο Μελισσανίδης, αφού τα πρώτα 30 εκατ. ευρώ σχεδόν αποτελούν πραγματικότητα». -«Έμπρακτη στήριξη των Παππά, Χατζηιωάννου, Δαλακούρα, Σαραντίτη, ΟΠΑΠ και τρεις χορηγικές συμφωνίες στα σκαριά».

Keywords
Τυχαία Θέματα