Δεύτερη νίκη με Τζέιμς!

23:52 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΟΡΤΟ- ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1-0
Γήπεδο: Ντραγκάο
Με γκολ του Τζέιμς Ροντρίγκες στο 83' η Πόρτο νίκησε με 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στην Πορτογαλία και έφτασε τους 6 πόντους. Μοιρασμένο το ματς στο πρώτο μέρος με καλό ρυθμό και ορισμένες καλές φάσεις

τόσο για τους Πορτογάλους όσο και για τους Παριζιάνους. Στο 20' ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήγε να κάνει το... μαγικό με το τακουνάκι, στην προσπάθεια του να κρεμάσει τον γκολκίπερ της Πόρτο, όμως ο Έλτον έσωσε την ύστατη ώρα και κράτησε το μηδέν. Στην επανάληψη η Πόρτο ήταν καλύτερη και πίεσε τους Γάλλους. Στο 60' με τον Τζέιμς Ροντρίγκες άγγιξε το γκολ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βαρέλα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σιρίγκου. Στο 75' ο Βαρέλα έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία για τους «Δράκους». Η λύτρωση για την Πόρτο ήρθε στο 83' όταν ο Ροντρίγκες νίκησε τον Σιρίγκου και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μαικόν, Σάντρο, Οταμέντι, Λούτσο (81' Ντεφούρ), Μουτίνιο, Φερνάντο,Τζάκσον Μαρτίνες, Ροντρίγκες, Βαρέλα (73' Ατσού).
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Σίλβα, Σακχό, Μάξγουελ, Φαν Ντερ Βίελ (62' Ζαλέ), Μενές (73' Λαβέτσι-80' Παστόρε), Νενέ, Ματουιντί, Σαντόμ, Βεράτι, Ιμπραΐμοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα