Δείτε στους κινηματογράφους...

19:16 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις καινούργιες ταινίες και δυο επανεκδόσεις έρχονται στις σκοτεινές, αλλά και τις θερινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα. Ειδικά οι συγκεκριμένες ταινίες ενδείκνυνται για θερινά σινεμαδάκια. Ειδικά με τις θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή τη στιγμή έξω, κάτι τέτοι θα θύμιζε επίγειο παράδεισο.

Πάρτι από τα παλιά

Το American Pie επιστρέφει! Η ταινία με το όνομα American Pie: Reunion

φέρνει όλους τους ήρωες της αγαπημένης ταινίας μαζί 13 χρόνια μετά! Οι παλιοί συμμαθητές από το 1999, τότε που τα αγόρια προσπαθούσαν να χάσουν την παρθενιά τους, συγκεντρώνονται σε ένα επετειακό πάρτι. Στα χρόνια που πέρασαν, ο Τζιμ και η Μισέλ παντρεύτηκαν, ενώ ο Κέβιν και η Βίκυ χώρισαν. Ο Οζ και η Χέδερ συνέχισαν τη ζωή τους χωριστά, ενώ ο Φιντς ακόμα εποφθαλμιά τη μαμά του Στίφλερ, ο οποίος δεν έχει αλλάξει καθόλου. Τώρα οι φίλοι μιας ζωής, συναντιούνται εκ νέου ως ενήλικες (ηλικιακά τουλάχιστον) αναπολώντας την ξεγνοιασιά που είχαν στα εφηβικά νιάτα τους όταν ξεκίνησε η κωμωδία θρύλος. των Τζον Χούρβιτζ, Χέιντεν Σλόσμπεργκ, με τους Τζέισον Μπιγκς, Άλισον Χάνιγκαν, Τόμας Ίαν Νίκολας, Τάρα Ράιντ, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Έντι Κέι Τόμας, Μίνα Σουβάρι, Κατρίνα Μπάουντεν, Κρις Κλάιν, Γιουτζίν Λέβι.

Επιστροφή στο καλοκαίρι της νιότης

Δυο προσκοπάκια, τη δεκαετία του '60 νιώθουν τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα και αποφασίζουν να το σκάσουν από την παραθαλάσσια πόλη τους στη Νέα Αγγλία, προκαλώντας αναστάτωση και κινητοποιώντας τις τοπικές αστυνομικές αρχές, που αρχίζουν να αναζητούν το ανήλικο ζευγάρι.

«Ο Έρωτας του Φεγγαριού» είναι μια πολύ γλυκιά ταινία που θυμίζει την χαμένη εποχή της νιότης. Κάτι ανάμεσα σε κωμωδία και δράμα με πολύ αστείες και νοσταλγικές σκηνές και υπέροχο χρώμα. Σημαντικοί ηθοποιοί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αν και την παράσταση κλέβουν τα δυο παιδάκια. Ό,τι πρέπει για να τη δείτε σε ένα θερινό σινεμά με παγωτό! Του Ουές Άντερσον, με τους Έντουαρντ Νόρτον, Μπρους Ουίλις, Μπιλ Μάρεϊ, Φράνσες ΜακΝτόρμαντ, Τίλντα Σουίντον, Τζέισον Σβάρτσμαν, Μπομπ Μπάλαμπαν, Τζάρεντ Γκίλμαν, Κάρα Χέιγουορντ

Άβυσσος η ψυχή του άντρα...

Φίλοι συνένοχοι, πολλές απατημένες σύζυγοι, σεξουαλικό «κόλλημα», απεγνωσμένες απόπειρες αποπλάνησης, Λολίτες, κατοικίδια σε κίνδυνο, ζευγάρια σε κρίση, Ανώνυμοι Άπιστοι σε συνεδρίες και τέλος μια κούρσα τεστοστερόνης στο Λας Βέγκας με απρόσμενη κατάληξη ζουν τις «6 + 1 Απιστίες».

Αν ο Αλμοδόβαρ κάνει μια συνεχή ψυχανάλυση των γυναικών , αυτή η ταινία από την μεριά της Γαλλίας προσπαθεί να κάνει το ίδιο με τους άντρες. Ενδιαφέρουσα κι όχι τόσο σεξιστική, όσο όλοι είχαν φοβηθεί από τις αφίσες της ταινίας με ένα πλήθος σκηνοθετών οι οποίοι αφηγούνται και από μια διαφορετική ιστορία απιστίας των δυο αντρών πρωταγωνιστων. Ανάμεσά τους και ο Μισέλ Χαζαναβίσιους του The Artist, μαζί με τους ηθοποιούς της ταινίας. Των Εμανουέλ Μπερκό, Φρεντ Καβαγιέ, Αλεξάντερ Κουρτέ, Ζαν Ντιζαρντέν, Μισέλ Χαζαν

Keywords
Τυχαία Θέματα