Δέλλας: «Όποιος δεν καταλαβαίνει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ...»

21:03 25/8/2013 - Πηγή: AEK365

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στην κάμερα της Nova και παραδέχθηκε την κακή εικόνα της ομάδας του, στέλνοντας μήνυμα προς τα αποδυτήρια: «Δεν κάναμε καλή εμφάνιση ούτε σήμερα. Είχαμε πολλά προβλήματα, είχαμε νευρικότητα, είχαμε τεράστιο πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Όλα αυτά πρέπει να δουλέψουμε, να τα βελτιώσουμε. Το μόνο κέρδος είναι τα νέα παιδιά που

μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά για την ΑΕΚ αυτό δεν φτάνει. Θα υπάρξει ενίσχυση, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να αυξήσω τις απαιτήσεις μου από τα παιδιά. Οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι μεγάλες και όποιος δεν το καταλαβαίνει θα μένει εκτός...».

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στους απεσταλμένους των ΜΜΕ, ο Δέλλας αναφέρθηκε πιο αναλυτικά σε όσα τον προβληματίζουν:«Κάναμε κακό παιχνίδι, νευρικό και αδικαιολόγητο. Πάλι δεχτήκαμε γκολ χωρίς να έχουμε πίεση. Με την πρώτη προσπάθεια του αντιπάλου δεχόμαστε γκολ. Βγαίνουν συμπεράσματα και από αυτό το παιχνίδι και έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε τα πράγματα. Η ΑΕΚ όμως έχει απαιτήσεις και όποιος δεν μπορεί δεν θα έχει θέση σε αυτήν.

Για τα συνεχόμενα λάθη: «Με προβληματίζει η κατάσταση. Ένα λάθος το καταλαβαίνω, αλλά πέντε δεν γίνεται να το καταλάβω. Εκεί πρέπει να εστιάσω. Υπάρχει χρόνος, υπάρχουν ελαφρυντικά, αλλά εμένα δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Θέλω να υπάρχει βελτίωση».

Για μεταγραφές: «Ισχύουν αυτά που έχουμε πει για ένα στόπερ και δύο επιθετικούς και θα δείτε τις επόμενες μέρες. Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω τα πάντα. Αυτά είναι που δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο».

Υπάρχει θέμα νοοτροπίας; «Κάποια παιδιά έκαναν για πρώτη φορά προπόνηση και κάποια παιδιά διδάσκονται πρώτη φορά το ποδόσφαιρο. Αυτοί που ανταποκρίνονται για έχουν θέση στην ομάδα».

Για την εμφάνιση του Καζβιρόπουλου: «Υπάρχουν θετικά στοιχεία από το παιχνίδι. Τα νέα παιδιά έχουν δείξει θετικά πράγματα. Εμείς πρέπει να τα προστατέψουμε. Αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτά. Καταλαβαίνω ότι δεν έχουμε δουλέψει στην ταχύτητα. Κάνουμε αβίαστα λάθη που ξεκινούν από πρόβλημα στην ταχύτητα σκέψης».

Keywords
Τυχαία Θέματα