Δέλλας: Σημαντική η διάθεση που δείξαμε

22:17 7/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, για 80', έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας, όπως ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια. Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα λάθη που παρουσιάστηκαν στο πρώτο μέρος και που διορθώθηκαν στην επανάληψη, αλλά στάθηκε κυρίως στη διάθεση που έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και πρωτίστως αυτοί που ενσωματώθηκαν τελευταία στην ομάδα.

«Γενικά μέχρι το 80ο λεπτό όπου δεχτήκαμε το γκολ

η εικόνα μας ήταν καλή. Στο πρώτο ημχιρονο είχαμε κάποια προβλήματα στο κέντρο, όμως στο δεύτερο τα διορθώσαμε, πιέσαμε ψηλά και δημιουργήσαμε προυποθέσεις. Σημαντικό όμως ήταν η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες που βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματα τους. Μην ξεχνάμε ότι κάποια παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο ,μπροστά στον κόσμο, απέναντι σε μια πολυ καλή ομάδα. Έχουμε αποφασίσει να δουλέψουμε με αυτά τα παιδιά, σε δύο κρουπ. Νομίζω ότι θα υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε μαζί τους και στην συνέχεια να μας βοηθήσουν».

Ο Τραϊανός Δέλλας παράλληλα ρωτήθηκε αν θα υπάρξει κάποια ακόμα μεταγραφή, ωστόσο επέλεξε να μην απαντήσει και να τονίσει πως είναι ένα θέμα που το εξετάζει ο ίδιος και δεν θα ήθελε να πάρει θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα