Δεν αλλάζει τίποτα για Μπέκαμ

13:55 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατέκτησε το πρωτάθλημα του MLS, με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να επεκτείνει την παραμονή του στην ομάδα με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να ξεκαθαρίζει πως έχει αποφασίσει να φύγει ανεξάρτητα με το ποια θα ήταν η έκβαση του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του ο Μπέκαμ τόνισε: " Το είχα πει και πριν. Είτε κερδίζαμε είτε όχι, αυτό δεν θα άλλαζε το μέλλον μου. Είναι ακριβώς το ίδιο, δεν έχει σημασία πού παίζω, σε ποια χώρα, σε ποια ομάδα. Όταν είσαι επιτυχημένος και

κερδίζεις, είναι πάντα το ίδιο. Στην Ευρώπη, στο Κύπελλο, στην Πρέμιερ Λιγκ, στη Λα Λίγκα, όλα είναι το ίδιο. Πάντα σκέφτομαι την επιτυχία, σε οποιονδήποτε σύλλογο κι αν είμαι. Έχω παίξει σε δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήμουν επιτυχημένος. Τώρα έπαιξα για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Αμερικής και είχα επιτυχία. Παίζω για να κερδίζω. Είτε μείνω είτε όχι, είχα πέντε απίστευτα χρόνια. Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι, οι ιδιοκτήτες, οι παίκτες, καθένας τους είναι ήρωας. Ήταν φοβεροί όλη τη σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα