Δεν άντεξε ο Απόλλων

00:05 20/9/2013 - Πηγή: AEK365

10ο ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: 1-2
Γήπεδο: ΓΣΠ

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλωνας που υπέστη την ήττα με σκορ 1-2 από την Τραμπζονσπόρ μέσα στο ΓΣΠ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 18' με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γκαστόν Σαγνκόϊ, ωστόσο χάθηκε η συγκέντρωση αφού στην αμέσως επόμενη επίθεση δέχθηκε την ισοφάριση άμεσα από τον Μαλουντά στο 20'.

Η νίκη για την τούρκικη ομάδα διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, με πλασέ του Γιουσίφ που είχε εισέλθει νωρίτερα στο γήπεδο ως αλλαγή. Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας ωστόσο ατύχησε και πάλι, καθώς στο 89' ο Μεριέμ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κιβράκ. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την λεμεσιανή ομάδα σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μπαμπά σταμάτησε προ της γραμμής την προσπάθεια του Μερκή.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Στυλιανού, Μερκής, Καρυπίδης, Βασιλείου, Παπουλής (83' Ρομπέρ), Γκουγιόν, Αμντανί, Κωνσταντίνου (71' Γκαρθία), Γκιέ Γκιέ (64' Μιεριέμ), Σανγκόι.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Κιβράκ, Μποσίνγκουα (81' Γιαβρού), Μπαμπά, Γιουμλού, Ντεμίρ, Ζοκορά, Μιερζεγιέφσκι, Μαλουντά, Κόλμαν, Αντίν, Ενρίκε (77' Γιουσίφ).

ΛΑΤΣΙΟ- ΛΕΓΚΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Τη νίκη με 1-0 πέτυχε η Λάτσιο επί της Λέγκια και ξεκίνησε ιδανικά στον όμιλο.

Στο 2' και στο 10 τα σουτ των Φλοκάρι και Έντερσον πέρασαν λίγο άουτ, ενώ στο 13' ο Σκάμπα απέκρουσε το σουτ του Σιανί, όπως έκανε και στο 20 σε νέα προσπάθεια του Έντερσον. Στο 22' ήταν η σειρά του Μαρκέτι να αποκρούσει σουτ του Καβάντα, ενώ στο 28' το σουτ του Κοτσέσκι, έφυγε λίγο άουτ.

Η Λάτσιο μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό ο Κειτά έβγαλε καταληκτική ασίστ για τον Ερνάνες, που έγραψε το 1-0. Στο 66ο λεπτό το σουτ του Ερνάνες σταμάτησε στο δοκάρι της Λέγκια

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Κονκό, Καβάντα, Ερνάνες (75' Λούλιτς), Έντερσον (70' Λεντέσμα), Γκονζάλες, Ονάζι, Τσάνα, Μπαλντέ, Φλοκάρι.

ΛΕΓΚΙΑ: Σκάμπα, Ντόσα Ζούνιορ, Μπρζίσκι, Ρζέζνιστσακ, Μπροζ, Βρντόλιακ (70' Γιοντλόβιετς), Ράντοβιτς, Φάρμαν, Ογιάμαα, Σαγκανόφσκι (68' Κούτσαρτσικ), Κοσέσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα