Δεν ασχολείται η ΑΕΚ με τον K. Βλάχο

15:09 15/6/2013 - Πηγή: AEK365

Έπαψε να ασχολείται η ΑΕΚ με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Βλάχου, όπως ξεκαθαρίζεται επίσημα μέσα από την ομάδα. Από την ΑΕΚ διευκρινίστηκε ότι έγινε στον 18χρονο κεντρικό αμυντικό πρόταση για νέο συμβόλαιο 1+2 χρόνια. Η επικοινωνία που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Γιάννη Ευαγγελόπουλο, ήταν ξεκάθαρη: "Θέλουμε απάντηση μέσα σε 10 ημέρες". Ο χρόνος που δόθηκε από την ΑΕΚ

στην πλευρά του παίκτη πέρασε, χωρίς να υπάρξει απάντηση και γι' αυτό το λόγο ξεκαθαρίστηκε σήμερα (15/6) από την ΑΕΚ ότι πλέον απέσυρε την πρόταση που του είχε καταθέσει και πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του!

Την ίδια στιγμή για τον Κωνσταντίνο Βλάχο η εφημερίδα GOAL έγραψε σήμερα πως υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, είδηση που ακόμα δεν έχει ούτε επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευστεί από καμία πλευρά! Ο Ευαγγελόπουλος είναι εκείνος που χειρίζεται αποκλειστικά την περίπτωση του Κωνσταντίνου Βλάχου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την ώρα υπάρχει αναμονή τελικής πρότασης από κάποιες ομάδες του εξωτερικού.

Σίγουρα, πρόκειται για μία ιστορία που θα απασχολήσει και τις επόμενες ημέρες...

Keywords
Τυχαία Θέματα