«Στον ΟΣΦΠ ακούνε περισσότερο τα μεγάλα αστέρια»

14:26 15/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στο διάστημα που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο συνεργάτης του Πορτογάλου, ο Κάρλος Πιρές, είχε αναλάβει καθήκοντα γυμναστή τερματοφυλάκων με τον ίδιο να υποστηρίζει πως στον Ολυμπιακό έχουν μάθει να ακούνε περισσότερο τους παίκτες και κυρίως τα μεγάλα αστέρια της ομάδας.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού

είχε προτείνει στον Πιρές να αναλάβει την δεύτερη ομάδα αλλά εκείνος αρνήθηκε.
Σε δηλώσεις του ο συνεργάτης του Ζαρντίμ τόνισε: "Εκεί έχουν συνηθίσει έναν τρόπο δουλειάς όπου ακούνε περισσότερο τους παίκτες και τα μεγάλα αστέρια. Εμείς έχουμε συνηθίσει σε έναν τρόπο δουλειάς που δεν τον αποδέχτηκαν. Άρχισε να χάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου ο Ζαρντίμ και το πράγμα χάλασε".
Ο Κάρλος Πιρές δήλωσε επίσης το εξής: "Δεν είμαι αγνώμων. Βοήθησα τον Ζαρντίμ και με βοήθησε. Έχουμε καλή σχέση και θα συνεχιστεί. Ήταν σύντομη η θητεία μας αλλά πολύ καλή. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Ζαρντίμ και με την αποχώρηση του άλλαξαν και οι συνεργάτες του. Ήταν κρίμα. Κατέληξε η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν το γευτήκαμε. Μου είπαν να προπονήσω την δεύτερη ομάδα, αλλά ήθελα να δουλέψω σε κορυφαίο επίπεδο. Δεν είχε λογική να είμαι εκτός Πορτογαλίας για να εργάζομαι στην δεύτερη ομάδα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος με ένθερμους οπαδούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα