«Δεν μπορεί να πτωχεύσει η ΠΑΕ στις 14/5»

19:46 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Για την προσφυγή της ΑΕΚ κατά του Άρη, αλλά και την γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 14 Μαΐου μίλησε ο Βασίλης Καπετανόπουλος στον ΣΚΑΪ. Ο μικρομέτοχος της Ένωσης μίλησε αναλυτικά για:
Το τι επιχειρεί η ΑΕΚ με την προσφυγή της κατά του Άρη: «Εμείς ως φίλαθλοι της ΑΕΚ

ζητάμε ισονομία, να εφαρμόζονται οι κανονισμοί για όλες τις ομάδες χωρίς διακρίσεις. Για το άρθρο 99 υποστηρίζω ότι είναι ένας ενδεδειγμένος τρόπος για ρύθμιση χρεών. Μάλιστα το είχε προτείνει η Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ, στην ΠΑΕ και δεν μας άκουσαν. Με το να προσφύγει κάποιος στο 99 δε νομίζω να έχει πρόβλημα έναντι της ΕΠΟ όμως ο Άρης ζητούσε να "κουρευτούν" τα χρέη του προς ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και τα λοιπά, κάτι που δεν είναι το ίδιο. Μάλιστα υπάρχει προσωρινή διαταγή από τον Σεπτέμβριο για τον Άρη και έτσι δεν υπέστη τους μηδενισμούς που θα έπρεπε».
Το αν θεωρεί πως θα προκύψει απόφαση από την SuperLeague σε σχέση με την καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Άρη που να αλλάζει τα δεδομένα: «Θέλουμε να εφαρμόζονται οι κανονισμοί σε όλους όχι μόνο εναντίον της ΑΕΚ. Αν δεν αποφασίσει η SuperLeague νομίζω θα επιληφθεί και η ΕΠΟ του θέματος. Από εκεί και πέρα αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα υπάρχει και η σκέψη να κάνουμε μια καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ για να δείξουμε τι γίνεται στην Ελλάδα, είναι πολύ απλό».
Το ποια θεωρεί πως είναι η κατάλληλη λύση για την ΑΕΚ, η Β' ή η Γ' Εθνική: «Έχουμε συνάντηση αυτή την βδομάδα οι φίλοι της ΑΕΚ για να συζητήσουμε. Το θέμα είναι να ξεφύγει η ΑΕΚ από το καθεστώς που υπάρχει και από αυτούς που την καταδυναστεύουν. Ο Νοτιάς, ο Παππάς και όλοι αυτοί είναι υπόλογοι. Αν πτωχεύσει η εταιρεία όλο το διοικητικό συμβούλιο που είναι τώρα θα κατηγορηθεί για κακούργημα. Όλοι γνώριζαν που οδεύει η κατάσταση».
Το εάν υπάρχει πλάνο πτώχευσης ή λύσης της ΠΑΕ για ενδεχόμενη συμμετοχή στην Γ' Εθνική: «Θέμα λύσεως της ΠΑΕ στις 14 του μήνα δεν τίθεται, γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην ημερησία διάταξη. Στην Γ' Εθνική, μέσα σε ένα τρίμηνο πρέπει να έχει γίνει η εκκαθάριση, βάση ενός νόμου, η τροπολογία του οποίου πέρασε τον Γενάρη σε ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας. Μετά το πέρας των εκκαθαρίσεων η Ανώνυμη Εταιρεία παύει να υπάρχει. Κι εγώ αναρωτιέμαι εάν συμβεί αυτό, ποιος θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ στις δίκες με τον Ψωμιάδη;».

Keywords
Τυχαία Θέματα