Κική Δημουλά: Δεν αντέχω τους μετανάστες στην Κυψέλη

18:32 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αίσθηση προκάλεσαν δηλώσεις που φέρεται να έκανε η ποιήτρια Κική Δημουλά σχετικά με τους μετανάστες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης γνωριμίας με τη γειτονιά της Κυψέλης.

Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», η Κική Δημουλά στη διάρκεια περιήγησης στην Κυψέλη φέρεται να είπε ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος της στήλης «Τρίτη Ματιά», Άννα Δαμιανίδη, η οποία ήταν παρούσα στην ξενάγηση των Atenistas στην Κυψέλη,

μετά την περιήγηση η ποιήτρια είπε ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, είναι τόσοι πολλοί που πιάνουν και τα παγκάκια και δεν μπορεί να κάτσει κανείς στην πλατεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ποιήτρια φέρεται να είπε ότι οι μετανάστες κλέβουν και φοβάται να βγει από το σπίτι της.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» ανέφερε ότι ο Μένης Κουμανταρέας και ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης που βρίσκονταν στην περιήγηση έσπευσαν να πουν ότι «στην Κυψέλη μένουν κυρίως οικογενειάρχες που προσπαθούν να ενσωματωθούν».

«Περιμέναμε από μία διακεκριμένη ποιήτρια κάτι πιο βαθύ, πιο ανθρωπιστικό; Κάτι φωτεινό, που θα βοηθούσε τη συνύπαρξη με μετανάστες, θα μαλάκωνε τους ανθρώπους; Λάθος μας» αναφέρει το δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα