Δεν μπορούν να ταριχεύσουν τον Τσάβες!

09:19 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Ούγκο Τσάβες, η κυβέρνηση της Βενεζουέλας είχε αποκαλύψει την πρόθεση της για ταρίχευση της σωρού του εκλιπόντος ηγέτη με τον ίδιο τρόπο που είχαν ταριχευτεί τα σώματα των Λένιν, Στάλιν και Μάο Τσε Τουνγκ. Ωστόσο αυτό πλέον δεν είναι εφικτό όπως αποκάλυψε ο Νικολάς Μαδούρο.
Συγκεκριμένα, ο προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας σε τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωσε: "Ρώσοι και Γερμανοί επιστήμονες έχουν καταφθάσει στη Βενεζουέλα για την ταρίχευση του Τσάβες

και μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει πλέον, διότι η διαδικασία έπρεπε να είχε ξεκινήσει νωρίτερα. Ίσως τελικά να μην είναι εφικτό. Βρισκόμαστε στη μέση της διαδικασίας. Είναι περίπλοκο αλλά είναι καθήκον μου να σας ενημερώσω".
Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters ότι στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση, ότι παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν κατέστη δυνατή η ταρίχευση της σορού του Τσάβες.
Την Παρασκευή, το σώμα του Τσάβες πρόκειται να μεταφερθεί από τη στρατιωτική ακαδημία σε μουσείο στην κορυφή ενός λόφου με θέα το προεδρικό μέγαρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα