Νέο «κράξιμο» σε Μασάντο

08:54 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Πάουλο Μασάντο ήταν κακός με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί έντονα για ακόμα μια φορά από τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε χθες στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο.
Μάλιστα το... κράξιμο κατά του Πορτογάλου χαφ κορυφώθηκε όταν στο 61ο λεπτό πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου δίνοντας την θέση του στον Νταβίντ Φουστέρ.
Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του Ολυμπιακού

έσπευσε να στηρίξει τον Μασάντο με τον γενικό αρχηγό, Σάββα Θεοδωρίδη, να δηλώνει: "Ήμουν και εγώ ποδοσφαιριστής. Περιμέναμε πώς και πώς να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να μας χειροκροτήσουν οι οπαδοί μας. Οποιαδήποτε διαμαρτυρία κατά παίκτη είναι σαν να βάλλει κατά του Ολυμπιακού. Πρέπει όλοι να αποθεώνουμε τους παίκτες που φοράνε την φανέλα της ομάδας, αν αγαπάνε την ομάδα. Και είμαι σίγουρος πως αγαπούν τον Ολυμπιακό".
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς: "Δυστυχώς και απόψε ζήσαμε ένα πολύ δυσάρεστο φαινόμενο για όλους μας, κάποιες, μερικές και λίγες αποδοκιμασίες την ώρα που έβγαινε ο Μασάντο από το γήπεδο. Επειδή έχει παρατραβήξει αυτό το ζήτημα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα.
Πρώτον, ο ποδοσφαιριστής, όπως και κάθε άλλος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και κατά δεύτερον, καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, πρέπει να στηρίζεται από τους φιλάθλους της ομάδας, γιατί αυτά μέχρι πρότινος γινόντουσαν σε άλλες ομάδες. Δηλαδή βλέπαμε σε άλλες ομάδες τους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και όλοι οι Ολυμπιακοί χαμογελούσαμε.
Καλό θα είναι να μην κάνουμε κι εμείς τα ίδια, αυτά που κάποτε τα κοροϊδεύαμε. Καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν αυτοί που το κάνουν, γιατί δημιουργούν ένα θέμα στην ομάδα χωρίς λόγο, σε μια πολύ καλή στιγμή που έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και πανηγυρίζουμε, προχωράμε στο κύπελλο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται τέτοια πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα