Δεν χαρίστηκε στη Βέροια ο ΠΑΟ

20:58 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 30η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π.Ζαχαριάδης

Ο ΠΑΟ έκανε το χρέος απέναντι στην ιστορία του στο ματς με τη Βέροια

και επικράτησε 3-2 μετά από ένα συγκλονιστικό ματς.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γεωργιάδης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Βιτόλο με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και να αποβάλει τον παίκτη της Βέροιας. Ο Βιτόλο εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έκανε το 1-0. Στο 30' ο Ολαϊτάν βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά ο Σο με σουτ νίκησε τον Κοτταρίδη και έγραψε το 2-0. Η πίεση του ΠΑΟ συνεχίστηκε με τον Καζιγιάμα στο 37' να απειλεί με σουτ και τον Μπαρμπαρούση στο 42' να αναγκάζει τον Κοτταρίδη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

Η Βέροια μπήκε καλά στην επανάληψη και στο 56' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καλτσά από τον Σπυρόπουλο. Μάλιστα ο Ζαχαριάδης απέβαλε λανθασμένα τον παίκτη του ΠΑΟ που έμεινε και αυτός με δέκα. Ο Κόστλι το εκτέλεσε και μείωσε σε 2-1. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και στο 67' ο Κόστλι σηκώθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά ισοφάρισε. Ο ΠΑΟ όμως είχε την απάντηση και στο 77' πήρε και πάλι προβάδισμα όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Βιτόλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 84' η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κόστλι έπιασε και πάλι ανενόχλητος την κεφαλιά, ο Καπίνο έδιωξε και στην επαναφορά ο Τριανταφυλλόπουλος έκοψε τον επιθετικός της Βέροιας πριν σκοράρει. Δύο λεπτά μετά ο Βιτόλο βγήκε μόνος του με τον Κοτταρίδη αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο 90' Γεωργέας και Βιτόλο αποβλήθηκαν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Βονόρτας): Καπίνο,Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Χουχούμης, Βιτόλο, Σο, Καζιγιάμα (64'Λαγός), Μπαρμπαρούσης (74'Ντίνας), Σισοκό, Φιγκερόα (88'Τοτσέ)

ΒΕΡΟΙΑ (Γ.Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Πέρεθ (45'Καλτσάς), Μπάρμπας, Ορέστες, Κόστλι, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Ιωάννου (10'Μπερτέν), Γεωργιάδης, Ολαϊτάν

Keywords
Τυχαία Θέματα