Δεν έγινε δεκτή η ένσταση της Σίτι

17:51 10/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κομπανί αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 14ολεπτό του αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους» και το αριθμητικό μειονέκτημα έφερε το 3-0 από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Etihad Stadium». Το τελικό 3-2 αφήνει την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ικανοποιημένη παρά τον αποκλεισμό, αφού «έπεσε» με ψηλά το κεφάλι.
Αυτό που όμως έχει μείνει στους «πολίτες», είναι τα παράπονα από τη διαιτησία που εκφράζονται κυρίως για την αυστηρή, όπως τη θεωρούν, αποβολή του αρχηγού τους για μαρκάρισμα στον Νάνι. Ο Μαντσίνι λίγο μετά τη λήξη του αγώνα επιβεβαίωσε πως θα η Σίτι θα κατέθετε ένσταση

για τη μείωση της ποινής του ποδοσφαιριστής (λόγω δεύτερης κόκκινης στην τρέχουσα σεζόν η τιμωρία του φτάνει στις τέσσερις αγωνιστικές), αφού τα επόμενα τέσσερα ματς είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για τον σύλλογο.
Βέβαια, σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, η κόκκινη κάρτα είναι δίκαιη για το μαρκάρισμα του Βέλγου αμυντικού και αυτό επιβεβαιώθηκε κατά την εκδίκαση της ένστασης από την αρμόδια αρχή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας!
Η τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών, πάντως, είναι η προβλεπόμενη σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού ο κανονισμός αναφέρει πως τα τρία ματς είναι η κλασσική ποινή για την απευθείας κόκκινη και το ένα επιπλέον λόγω της δεύτερης αποβολής του ποδοσφαιριστή την τρέχουσα περίοδο.
Υπενθυμίζεται πως ο Κομπανί θα απουσιάσει από τα παρακάτω ματς:
11/1 εντός με Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ
16/1 εκτός με Γουίγκαν για το πρωτάθλημα
22/1 εντός με Τότεναμ για το πρωτάθλημα
25/1 εκτός με Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ

Keywords
Τυχαία Θέματα