«Δεν είχαμε σωστή αντίδραση»

16:05 30/10/2011 - Πηγή: AEK365

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα το Μαρούσι με σκορ 92-63, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Εύχομαι το Μαρούσι να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει. Δεν έπρεπε να δείξουμε τέτοια εικόνα μετά τη Φενέρ. Η ομάδα δεν είχε αντίδραση. Θέλει πίστωση χρόνου αλλά έπρεπε να παίξει διαφορετικά αν θέλει να δείξει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Έρχονται τρία δύσκολα παιχνίδια και ελπίζω να ανταποκριθεί.

Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά όμως πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις μέχρι την Τρίτη. Βλέπουμε την ομάδα σαν σύνολο» ήταν το σχόλιο του «Ντούντα» ο οποίος επισήμανε κιόλας ότι «πρέπει να ανεβάσουν τα ποσοστά στις βολές οι Παπαδόπουλος και Χάινς. Δουλεύουμε πολύ σε αυτό το σημείο».

Όταν στην συνέχεια ρωτήθηκε για την καλή εμφάνιση του Σλούκα και το αν σκοπεύει να του δώσει περισσότερο χρόνο στην συνέχεια, έδειξε να ενοχλείται: «Ο Σλούκας είναι καλός παίκτης αλλά μην τον ξεχωρίζεται από τους υπόλοιπους. Θα δοθεί ευκαιρία στον καθένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάτε για τον Σλούκα ξεχωριστά μετά από τέτοιο παιχνίδι. Μήπως σας έχει βάλει ο μάνατζερ του;».

Keywords
Τυχαία Θέματα