«Μοιρασιά» στην Αστουρία

15:30 30/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Ελ Μολινόν»

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Χιχόν και της Αθλέτικ Μπιλμπάο η οποία διεξήχθη στο «Ελ Μολινόν» για την 11η Αγωνιστική της Ισπανίας αφού οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1, με τους γηπεδούχους να φθάνουν τους οκτώ βαθμούς, ενώ οι Βάσκοι πέρασαν στην 7η θέση

με δεκατρείς βαθμούς. Η Μπιλμπάο έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 6' όταν ο Γιορέντε κέρδισε πέναλτι από τον Λορία, όμως ο Χουάν Πάμπλο έδιωξε το χτύπημα του Ερέρα κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Η Χιχόν ήταν άτυχη στο 13', αφού το σουτ του Μπαράλ από την μικρή περιοχή μετά την πάσα του Ριβέρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ιραϊθόθ και το 0-0 παρέμεινε. Οι Βάσκοι είχαν τις ευκαιθρίες να προηγηθούν στο 28' και 55' με τους Γιορέντε και Ντε Μάρκος, όμως ο Χουάν Πάμπλο έδιωξε και στις δύο περιπτώσεις. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 32' και στο 57' με τους Τρέχο και Μπαράλ, όμως αμφότεροι ήταν άστοχοι στα τετ α τετ τους. Η Αθλέτικ πήρε προβάδισμα στο 61' όταν ο Σουσαέτα έκλεψε την μπάλα από τον Κανέλα και με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Χουάν Πάμπλο, κάνοντας το 0-1. Η Χιχόν ισοφάρισε στο 70' όταν ο Μπαράλ τροφοδότησε τον Μπίλιτς, ο οποίος με φοβερό δεξί σουτ από τα 20 μέτρα νίκησε τον Ιραϊθόθ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: Χουάν Πάμπλο, Λορία (65' Μπίλιτς), Μποτία, Ιβάν Ερνάντες, Κανέλα, Ριβέρα (79' Σουάρες), Εγκουρέν, Τρέχο (74' Μοράν), Αντρέ Κάστρο, Ντε Λας Κουέβας, Μπαράλ.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Εκίθα (46' Τοκέρο), Σαν Χοσέ, Αουρτενέξτε, Ιτουράσπε, Ερέρα, Ντε Μάρκος, Σουσαέτα, Μουνιαϊν (62' Ντιέγκο Λόπεθ), Γιορέντε (65' Γκόμεζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα