«Δεν είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες μου»

21:11 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η συλλογική προσπάθεια ήταν το κλειδί για την σημερινή νίκη του Άρη επί του Αμαρουσίου σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, αλλά τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αμαρουσίου αλλά και στον προπονητή για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο

του παιχνιδιού, αλλά και στη διάρκεια του αγώνα. Εμείς προχωράμε και έχουμε ένα πρόγραμμα βουνό μπροστά μας, χρειαζόμαστε τα παιδιά που είναι τραυματίες, καθώς θα δώσουν ανάσες στους παίκτες.Ευχαριστώ τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και πλέον μας εμπιστεύεται. Ιδιαίτερα στην Ευρώπη μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Όσο αφορά το εισιτήριο με τα 24 ευρώ, που περιέχει και τις τρείς Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις , είναι σωστή σκέψη από τη διοίκηση καθώς μπορούν κάποιοι να κάνουν μια θυσία και να τα δώσουν στο μπάσκετ. Μπορούμε να προκριθούμε, ιδιαίτερα αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω πως αξίζουμε τη στήριξη του».

Keywords
Τυχαία Θέματα