«Δεν φοβάμαι τίποτα…»

20:03 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

«Ξεκινάω κάνοντας μία αναφορά στο προηγούμενο παιχνίδι, που τελείωσε χωρίς να μπορέσουμε να έχουμε βαθμολογική συγκομιδή. Θεωρώ πως ήταν το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα παρουσιάστηκε επιθετική με πολλές ευκαιρίες στην περιοχή του αντιπάλου. Ήταν ένα πρόβλημα, που το είχαμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε καλή παρουσία στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας 37 ολοκληρωμένες επιθέσεις και 18 τελικές προσπάθειες. Για μία ομάδα, όπως τη δική μας, ήταν ένα σημαντικό βήμα.

Παρόλα αυτά θα προτιμούσα αντί για όλα αυτά να παίρναμε το τρίποντο της νίκης. Κρατάμε τη διάθεση που είχαμε στα πρώτα 50', το πάθος και την επιθετικότητα ενώ θα ήθελα να σβήσουμε το «νεκρό» διάστημα μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είμαστε καλοί, ωστόσο θέλουμε βελτίωση στο κομμάτι της ψυχολογίας. Πρέπει να ασχοληθούμε επίσης με το γεγονός πως δεχθήκαμε γκολ σε ακόμα ένα παιχνίδι».
Για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό: «Δουλεύουμε στο ψυχολογικό κομμάτι. Αντιμετωπίζουμε μία επιθετική ομάδα, που βγάζει πολλούς παίχτες στην επίθεση και δεν έχει την βαθμολογική συγκομιδή που δικαιούταν. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πιστέψουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε. Πιστεύω στο αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Για τα προβλήματα που έχει η ομάδα: «Σίγουρα ο Στάθης θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή και ο Μελίσσης από την Παρασκευή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού».
Για το γεγονός πως θα τεθεί αντιμέτωπος με τον άνθρωπο, δίπλα στον οποίο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, τον Γιώργο Παράσχο: «Θα ήθελα να με κοιτά περίεργα όταν θα έχει χάσει».
Για το αν φοβάται για τη θέση του: «Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν δουλεύω με αυτό το σκεπτικό. Μιλάτε με έναν άνθρωπο που δεν σκέφτεται ποτέ ούτε τα χρήματα, ούτε την αποζημίωση. Θέλω να κερδίζω, θέλω να συνεχίσω στην ομάδα αλλά δεν ζω με αυτόν τον φόβο. Υπάρχει πίεση, ωστόσο για αυτό δουλεύω σκληρά και περιμένω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με εμένα ή χωρίς , ο Πανθρακικός δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα