«Δεν γυρίζει σε πρώην ομάδα ο Ιμπραΐμοβιτς»

13:04 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε υποστηρίξει πως η Μίλαν είναι το σπίτι του και πως αν στο μέλλον χρειαστεί την βοήθεια του αυτός θα είναι εκεί ωστόσο ο Μίνο Ραϊόλα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψει, ως παίκτης, σε πρώην ομάδα του.

Σε δηλώσεις του στο "SKY" ο εκπρόσωπος του Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "O Ζλάταν δεν συνηθίζει να επιστρέφει σε πρώην ομάδα του. Αυτό που είπε για τη Μίλαν, το

είπε για πρώτη φορά. Ήθελε, απλά, να πει έναν καλό λόγο για τους «ροσονέρι», να τους κάνει μια φιλοφρόνηση και τίποτε άλλο. Ο Ζλάταν θα μείνει για χρόνια στο Παρίσι και την Παρί".
Όσο για αυτό που είπε ο Ιμπραΐμοβιτς πως όποτε τον χρειαστεί η Μίλαν θα είναι εκεί, ο Ραϊόλα απάντησε: "Μετά από 4-5 χρόνια και αφού κερδίσει τα πάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αν η Μίλαν τον καλέσει, δεν πρόκειται να πει όχι. Αυτό είναι το νόημα των δηλώσεων του. Ίσως να εννοούσε πως θα μπορούσε να γίνει παράγοντας της ομάδας. Πάντως ως παίκτης, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει".
Παράλληλα ο Ραϊόλα απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέψει άμεσα στην Μίλαν καθώς "η Μίλαν, όπως και άλλες ιταλικές ομάδες, αυτή την στιγμή δεν μπορούν να πληρώσουν έναν παίκτη όπως είναι ο Ζλάταν".

Keywords
Τυχαία Θέματα