«Δεν πάει πουθενά ο Ντελ Πιέρο»

15:58 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο πρώην μάνατζερ του Ντελ Πιέρο, Κλαούντιο Πασκουάλιν, τόνισε ότι οι Μπιανκονέρι πρέπει να τον κρατήσουν για ακόμα έναν χρόνο, όμως ο Μπέπε Μαρότα δεν μίλησε στο ίδιο κλίμα και υπενθύμισε ότι πριν μερικούς μήνες ο Ανιέλι είχε ανακοινώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του 37χρονου στο Τορίνο. «Το μέλλον του Ντελ Πιέρο; Ο πρόεδρος ήταν σαφής με αυτό το θέμα» είπε στην Tuttosport. «Για να είμαστε ειλικρινείς, το συζητήσαμε πολύ. Θα αποκτήσουμε μόνο παίκτες

με ποιότητα το καλοκαίρι και οι αποφάσεις θα παρθούν μετά από συνεννόηση με τον Αντόνιο Κόντε». Ο Μαρότα από τη μία έκλεισε την πόρτα στον capitano της Γιούβε, όμως δεν έκανε το ίδιο με τον Τζίτζι Μπουφόν. «Θα βρίσκεται εδώ για πολύ καιρό ακόμα. Το μόνο που μένει είναι ανανεώσει και να μείνει στην Γιουβέντους για μία ζωή».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε στην αποτυχημένη προσπάθεια του Ιανουαρίου για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες, τον οποίο ήθελαν επίσης Μίλαν, Ιντερ και Παρί Σεν Ζερμέν. «Με την οικονομική κρίση που υπάρχει, το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αντέξει έναν παίκτη που συνολικά θα κοστίσει 100 εκατ. ευρώ. Η Μίλαν έκανε μία εξαιρετική κίνηση με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που ήρθε δανεικός και ήταν σε κόντρα με την Μπαρτσελόνα».

«Ο Τέβες μπορεί να αποτελέσει μία παρόμοια περίπτωση και δίνουμε βάση στην υπόθεσή του. Φυσικά και πρέπει να ρωτήσουμε τη γνώμη του Κόντε. Δεν θα έχουμε χαμηλούς στόχους στην μεταγραφική περίοδο και θέλουμε να βελτιώσουμε κάθε ζώνη στην ομάδα. Θα αποκτηθούν παίκτες που ίσως δεν είναι μεγάλα ονόματα, όμως θα είναι χρήσιμοι στο στιλ ποδοσφαίρου που παίζει ο προπονητής» πρόσθεσε.

Την Κυριακή (01/04) οι Μπιανκονέρι παίζουν με την Νάπολι σε μία πρόβα του τελικού του Coppa Italia. Ο Μαρότα σχολίασε τις περιπτώσεις των επιθετικών των Βεζουβιάνι. «Η Νάπολι έχει ταλαντούχους παίκτες και σε καμία περίπτωση δεν θα ήμουν απογοητευμένος αν έβλεπα τον Καβάνι να παίζει στην Γιούβε. Η ρήτρα του Λαβέτσι είναι στα 31 εκατ. ευρώ, τιμή που είναι η σωστή μόνο για Ρώσους και Αγγλους αγοραστές. Για εμάς είναι καλό να στρέψουμε την προσοχή μας σε έναν ή δύο μεταγραφικούς στόχους».

Keywords
Τυχαία Θέματα