«Δεν παίξαμε καλά»

23:26 9/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ."Οταν κάνεις εύκολα το λάθος βαραίνουν τα πόδια. Εμείς έχουμε πολύ δουλειά και πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα", είπε αρχικά ο Αναστασιάδης και πρόσθεσε: "Μην με βάζετε σε τέτοια διαδικασία, στεναχωριέμαι πολύ, έχω μάθει να κάνω πρωταθλητισμό και να προσπαθώ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου. Πρέπει να πείσω. Από την στιγμή που κάτι δεν πάει καλά, σημαίνει

ότι ακόμη δεν έχω βρει τον τρόπο. Τα παιδιά δεν φταίνε, αν έχεις μάθει σε μία ρότα είναι δύσκολο να την αλλάξεις. Εγινε ένα κλικ μπροστά και τώρα ξαναγυρίσαμε πίσω. Νομίζαμε ότι όλα έγιναν καλά. Ξέρω που είμαι, ξέρω τι γίνεται και θα τα καταφέρουμε".

Για την κριτική: "Εγώ δεν θα κριτικάρω, δικιά σας δουλειά είναι αυτή. Εχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω με τα παιδιά. Οταν παίζεις καλά κερδίζεις σήμερα δεν παίξαμε καλά, παίξαμε ωραία. Εμένα δεν μου αρέσει το ωραίο, μπορεί να αρέσει στον κόσμο αλλά ο κόσμος θα το ξεχάσει. Εγώ είμαι με την ομάδα το λάθος είναι δικό μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα