Πολύ σκληρή για να πεθάνει

21:18 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ- ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 1-2
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Είχε την πίεση από τη νίκη της Βαλένθια νωρίτερα, βρέθηκε να χάνει από νωρίς, αλλά η Σοσιεδάδ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε τη νίκη με 2-1 μέσα στη Σεβίλλη. Παραμένουν ισόβαθμές Σοσιεδάδ και Βαλένθια που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την 4η θέση.

Στο 1ο λεπτό ο Μέντελ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 2' το σουτ του Γκριεσμάν

πέρα κι αυτό λίγο άουτ. Στο 5' ο Μπέτο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γκριεσμάνκαι στο 10' ο Ράκιτιτς έκανε το 1-0 για τη Σεβίλλη μετά από κόρνερ. Ωστόσο στο 15' ο Ράκιτιτς με αυτογκόλ έφερε στα ίσα το ματς και στο 24' ο Αγιρέτσε με τρομερό σουτ έκανε το 2-1 για τους Βάσκους. Στπ38' ο Μπράβο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μέντελ, όπως έκανε και ο Μπέτο σε προσπάθεια του Αγιρέτσε στο επόμενο λεπτό. στο 43' και στο 44' οι Αγιρέτσε και Νεγρεδο αστόχησαν από ιδανικές θέσεις.

Στο 49ο λεπτό το σουτ του Πριέτο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 53' και στο 54' ο Νεγρέδο δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 58' ο Μέντελ κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ και στο 61' ο Μπέτο νίκησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ τον Κάρλος Βέλα. Στο 68' ο Κάλα σημάδεψε το δοκάρι της Σοσιεδάδ, ενώ στο 83' ο Μπέτο απέκρουσε εντυπωσιακό νέο σουτ του Γριεσμάν.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Μορένο, Ναβάρο, Κάλα, Κόκε (66' Μπαμπά), Κοντόγκμπια, Μέντελ (8' Στεφάνοβιτς), Ράκιτιτς, Περότι (66' Σισίνιο), Νάβας, Νεγρέδο.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κ.Μαρτίνεθ, Ι.Μαρτίνεθ, Καμαδούρο, Λα Μπέγια, Ιγιαραμένδι (87' Κάστρο), Μπεργάρα, Πριέτο, Βέλα (79' Εστράδα), Γκριεσμάν (87' Ρος), Αγιρέτσε.

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 3-0
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Άλμα παραμονής έκανε η Γρανάδα που επικράτησε με 3-0 της Οσασούνα και κλείδωσε σχεδόν την παραμονής της. Σε μπελάδες η Οσασούνα...

Στο 2' και στο 14' ο Ρομπέρτο απέκρουσε σουτ των Σίλβα και Νίνο ενώ στο 23' ο Αράνδα έχασε το άχαστο εξ επαφής. Και δύο λεπτά αργότερα η Γρανάδα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Μπερτράν έδιωξε λανθασμένα, ο Σικέιρα μπήκε στη φάση κι έδωσε για τον Ελ Αράμπι ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 63' ο Ρομπέρτο απομάκρυνε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Αρμεντέρος, ενώ στο 71' ο Ντε Λας Κουέβας σημάδεψε το δοκάρι του Ρομπέρτο. Στο 77' ο Ιγκαλό αστόχησε για λίγο, αλλά στο 80' ο Σικέιρα με πέναλτι έκανε το 2-0. μάλιστα στη φάση του πέναλτι η Οσασούνα έχασε τον Νάνο με κόκκινη κάρτα. To τελικό 3-0 έκανε στις καθυστερήσεις ο Μπουονανότε.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Μάινθ, Σικέιρα, Ντιακατέ, Νιόμ, Ρίκο, Ρέθιο, Μπραχίμι (84' Ορτίθ), Νολίτο, Αράνδα (64' Ιγκαλό), Ελ Αράμπι (73' Μπουονανότε)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Μπερτράν, Ρουμπέν, Αρίμπας, Νταμιά (69' Νάνο), Σίλβα, Όιερ, Νίνο (82' Λόε), Ντε Λας Κουέβας, Αρμεντέρος, Σόλα (87' Γιορέντε).

ΧΕΤΑΦΕ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρεθ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Βαλένθια, που πέρασε και από την έδρα της Χετάφε με 1-0 και βρέθηκε στην 4η θέση.

Στο 10ο λεπτό η κεφαλιά του Σολδάδο έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μογιά, ενώ στο 14' ο Φερνάντες έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λεόν, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνά άουτ. Στο 31ο λεπτό το σουτ το Λεόν πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 43' το σουτ του Σολδάδο κόντραρε σε σώματα. Τελικά στο αμέσως επόμενο λεπτό η Βαλένθια έφτασε στο γκολ, με τον Μπανέγκα να δίνει για τον Ματιέ και τον Γάλλο να νικά τον Μογιά με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο 47' ο Γκουαΐτα είπε όχι σε σουτ του Λαφίτα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σολδάδο είδε τον Μογιά να του λέει όχι. Η Βαλένθια συνέχισε να πιέζει ως το τέλος, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Φερνάντες, Εσκουδέρο, Ράφα, Βαλέρα, Λασέν (69' Γκαβιλάν), Τόρες, Μπαράδα (66' Σαράμπια), Κάστρο, Λεόν, Κολουνγκά (19' Λαφίτα).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Περέιρα, Κόστα, Ματιέ, Σισοκό, Αλμπέλδα (86' Ρουίθ), Παρέχο, Μπανέγκα (89' Βιέρα), Ζόνας (70' Φεγκουλί), Γουαρδάδο, Σολδάδο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα