«Δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες»

00:51 23/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΚΑΟΔ κι εκεί στάθηκε και ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σήμερα (22/12) πιστεύω για την πόλη της Δράμας και την ομάδα μου ήταν ιδιαίτερη ημέρα, ιστορική. Παίξαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την αποδεδειγμένα καλύτερη ομάδα της τελευταίας 15αετίας στην

Ευρώπης και ανταποκριθήκαμε εάν όχι και στα 40 λεπτά σίγουρα στο μεγαλύτερο διάστημα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντι στον εαυτό μας και τον αντίπαλο. Ήταν το τέλος της διαδρομής του Κυπέλλου. Δώσαμε τέσσερα παιχνίδια για να φθάσουμε έως εδώ. Ξέραμε τις πιθανότητές μας κόντρα στον Παναθηναϊκό, δουλέψαμε και ήμασταν σοβαροί κι όσο καλύτεροι γινόταν απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Για τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο ΚΑΟΔ: «Μας έτυχε το πρόβλημα τραυματισμού του Νόουλς, χάσαμε και τον Μπορόβνιακ. Το παιδί ξεκινάει καινούρια καριέρα στην Πολωνία και τον έβαλα εθιμοτυπικά, μην τυχόν και συμβεί τίποτα. Δεν μπορώ να σταθώ στο τεχνικό κομμάτι, δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες. Η εμπειρία του Παναθηναϊκού του επέτρεψε να πάρει διαφορά, καταφέραμε να το γυρίσαμε, αλλά ο Παναθηναϊκός επέβαλε το παιχνίδι του και χάσαμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και την εικόνα και την ποιότητα που παρουσιάζει. Του εύχομαι καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο».

Για τις ευχές του, εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: «Εύχομαι χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία και δουλειά σε όλο τον κόσμο το 2013».

Keywords
Τυχαία Θέματα