Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ

23:12 6/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΜΑΡΙΜΠΟΡ- ΑΠΟΕΛ: 0-0 (1-1)
Γήπεδο: Λιούντσκι

Δεν άξιζε τον αποκλεισμό ο ΑΠΟΕΛ από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Πάουλο Σέρτζιο αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Μάριμπορ, παρά το γεγονός ότι είχε καθολική υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, είχε ευκαιρίες για γκολ ωστόσο δεν είχε ουσία

στην τελική προσπάθεια. Έτσι αποκλείστηκε χωρίς να χάσει από την Μάριμπορ, καθώς μέτρησε το εκτός έδρας γκολ του Ταβάρες στον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ.

Παράλληλα, o ΑΠΟΕΛ είχε να αντιμετωπίσει και την διαιτησία του Αλεξέι Κουλμπάκοφ, ο οποίος απέφυγε να σφυρίξει παράβαση πέναλτι σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις εντός μεγάλης περιοχής στο τράβηγμα στον Αλεξάνδρου στο 56' και στο χέρι του Φιλίποβιτς στο 76' σε σουτ του Μπούντιμιρ από θέση βολής.

O ΑΠΟΕΛ διαμαρτύρεται έντονα και για την αποβολή του Ισμαήλ Γκονσάλβες με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 86' για επικίνδυνο παίξιμο, φάση που έφερε και την αποβολή του Πάουλο Σέρτζιο από τον πάγκο.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Βίλερ, Άρχους (73' Μέγιατς), Φιλίποβιτς, Μίλετς, Ιμπραΐμι (83' Ντερβίσεβιτς), Τσβιγιάνοβιτς, Μέρτελι, Ταβάρες (81' Φάγιτς), Μπόχαρ.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μάριο Σέρζιο, Ολιβέιρα, Γκιγιέρμε, Ντα Σίλβα, Μαντούκα, Μοράις, Γκόμες (82' Αλωνεύτης), Αλεξάνδρου (66' Μπούντιμιρ), Μπενασούρ (72' Χαραλαμπίδης), Γκονσάλβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα