«Δεν το περίμενα»

14:37 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Tη δική του άποψη για τον επεισοδιακό αγώνα του Περάματος κατέθεσε ο Άγγελος Σιαμανδούρας. Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε σήμερα στην «ΩΡΑ των σπορ» και ομολόγησε, ότι δεν περίμενε τέτοια ένταση παρότι γνώριζε εκ προοιμίου, ότι τα γήπεδα της Α2 «δεν θα είναι εκκλησίες».

Ο Σιαμανδούρας δήλωσε: «Ήταν ένα εχθρικό κλίμα που δημιουργήθηκε από οπαδούς άλλης ομάδας. Υπήρχε μεγάλη ένταση στο ματς, δεν άργησε και πολύ να πάρει... φωτιά. Δεν είναι πράγματα που πρέπει

να γίνονται αυτά, δεν τιμούν το μπάσκετ. Δεν θέλω να σχολιάσω την στάση των αντιπάλων, αυτό που μετράει είναι η νίκη και αυτή κρατάω. Εμείς δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο, παρά μόνο γονείς και συγγενικά πρόσωπα. Όσο για τους αθλητές, ένας παίκτης όταν παίζει με πίεση, τότε μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ξεφύγει. Οι σφυγμοί του την ώρα του αγώνα είναι μεγάλοι. Όταν λοιπόν το κλίμα είναι εκρηκτικό σε ένα γήπεδο 300 ατόμων και οι σφυγμοί ενός αθλητή μπορεί να ανέβουν και στους 300 κατά την διάρκεια του αγώνα, είναι πιθανόν να υπάρξει ένταση. Αυτό που θέλω επίσης να πω είναι ότι δεν μπορεί ομάδες όπως η ΑΕΚ να παίζουν σε τέτοια γήπεδα-σχολεία, όπως είναι της Κηφισιάς ή του Περάματος. Αυτά τα γήπεδα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να διεξάγονται αγώνες. Τι να κάνουμε όμως, αυτή είναι η Α2».

Και κατέληξε: «Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και είναι λογικό όταν μία μικρότερη ομάδα παίζει εναντίον της να κάνει τα πάντα για να την κερδίσει. Δεν μου κάνει εντύπωση αυτή η αντιπαλότητα που υπάρχει. Η ΑΕΚ είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα και υπάρχουν και κόντρες με οπαδούς αντίπαλων ομάδων. Δεν περίμενα ότι η ΑΕΚ θα αγωνίζεται σε γήπεδα-εκκλησίες, αλλά ούτε ότι θα γίνεται και αυτό που συνέβη το Σάββατο. Εμείς παρά τα όσα έγιναν μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έβλεπε το ματς αυτό ως «τελικό». Παρά ταύτα και παρά τα επεισόδια, κατακτήσαμε το ροζ φύλλο με τρόπο μάγκικο».

Keywords
Τυχαία Θέματα